• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Ben çok kötü hissediyorum kendimi biliyorum burda benim gibi benden daha kötü olanlar vardır ama içimdeki sıkıntıyı atamıyorum ben trafik kazası geçirdim kafama darbe aldım adet döneminde kırık yerlerim ağrıyor nedeni ile gittim ama farklı sonuçlarla karşılaştım Tahlil sonucunda prolaktin hormonum yüksek çıktı 18 aylık evliyim ve yaklaşık her ay sancı çekiyorum prolaktin hormonu beyinden salgılanan hormon dan dolayı oluşuyormuş ve Çocuk oluşumunu etkiliyormuş lütfen ne yapacağım konusunda bana yardım edebilir misiniz

Ben çok kötü hissediyorum kendimi biliyorum burda benim gibi benden daha kötü olanlar vardır ama içimdeki sıkıntıyı atamıyorum ben trafik kazası geçirdim kafama darbe aldım adet döneminde kırık yerlerim ağrıyor nedeni ile gittim ama farklı sonuçlarla karşılaştım Tahlil sonucunda prolaktin hormonum yüksek çıktı 18 aylık evliyim ve yaklaşık her ay sancı çekiyorum prolaktin hormonu beyinden salgılanan hormon dan dolayı oluşuyormuş ve Çocuk oluşumunu etkiliyormuş lütfen ne yapacağım konusunda bana yardım edebilir misiniz
Prolaktin sut hormonudur yuksek olması evet gebeliğe engel olarak soyleniyoir.fakat tedavisi kolaydir bnm kardesimin edince verdi gebe kalamama şikayetiyle Dr.a gidince hormon tahsilinde ogrendi d harfiyle başlayan bi ilaç verdi Dr.bi ay sora adet döneminde yeniden prolaktin bakildi ve düşmüştü.bide kilo alimiyla paraleldir sporda çok etkili.bu arada gelinim hamile 6 aylik.yani prolaktinim yuksek çocuğum olmick gibi düşüncelere kapilma sorun sadece prolaktinse tedavisi kisa ve kolaydır.geçmiş olsun simdiden

Decavit mi ben doktorumu değiştirmek istiyorum ama korkuyorum daha kötü sonuçlar alırım diye

Back