Adetimden sonra takip e başladım uygulamalarda yumurtlama dün gözüküyor dün test yaptım 2 çizgi ama silik çıktı bugün test bozuk olabilir diye 2 tane yaptım tek cizgi çıkıyor sizce çatlama varmı yokmu bilen arkadaş ile konuştum çatlama olmuş dedi ama emin olamadim bilen arkadaşlar sizde bir bakar mısınız çok teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Merhaba arkadaşlar yumurta çatlama olmuş mu olmamismi bakar mısınız
- Konu Sahibi Nur0901
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulas ovulasyon ovulasyon çift çizgi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bugun 8. GünümTestler hiç net değil ki bence bunlar pikte değil çatlama da değil adetten sonra kaçıncı gününuz
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Hayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bugunSadece 3 test mi yaptınız o zamana kadar yani bu 8 gün içinde adet oldugunuz günler var mı
Hayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bug8 günlük testlerimi ekliyorum
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Adetle birlikte taplasan kaçıncı gunun ? Birde adet uzunluğun ne kadar .pik olduğunu düşündüğün testi yakından net birsekilde atabilir misinHayır adet bitti sonraki gün başladim 8 gün oldu bugun
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Adetin kaç gün sürüyor pekiPardon 8 değil 5 gün olmuş
Adet ile birlikte 15 gün 8 gün adet sürdüAdetle birlikte taplasan kaçıncı gunun ? Birde adet uzunluğun ne kadar .pik olduğunu düşündüğün testi yakından net birsekilde atabilir misin
Eklentiler
8 günAdetin kaç gün sürüyor peki
8 günAdetin kaç gün sürüyor peki
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Yani resimde pike yakın gözüküyor. Burda ama ikisi ayni koyuluk ta değil gibi size göre ayni koyuluk ta mi resimde pek anlasilmiyorAdet ile birlikte 15 gün 8 gün adet sürdü
Evet kameradan dolayı sanırım net çekmiyorYani resimde pike yakın gözüküyor. Burda ama ikisi ayni koyuluk ta değil gibi size göre ayni koyuluk ta mi resimde pek anlasilmiyor
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
İlk resimde çok silik gözüküyordu ondan pik değil dedim ama size göre ayni koyuluktaysa o piktir diğeri de çatlamaAynı koyulukta gibi geldi bana
Evet bakalım Allah hayırlısını versin inşallah belimde ve kasıklarım da çok ağrı var onla alakalı olabilir miİlk resimde çok silik gözüküyordu ondan pik değil dedim ama size göre ayni koyuluktaysa o piktir diğeri de çatlama
- 20 Ocak 2020
- 3.249
- 1.368
- 83
- 31
Canım inş bu ay hamile kalırsın gerek kalmaz ama eğer olmazsa birgebeningünlüğü diye site var instagramda ordan ver siparişlerini takip de yapıyor elindeki testler bildiğim kadarıyla hem pahalı hemde çok silik hiç bişey belli olmuyor ben trendyoldan labocoik marka almıştım o bile çok netti
- 20 Kasım 2019
- 3.795
- 5.061
- 158
Canim insallah bu ay bebegin seninle olur ama eger olmaz ise bu ovulasyon testini degistirmeni tavsiye ederim hic net göstermemiş hic biriniEvet bakalım Allah hayırlısını versin inşallah belimde ve kasıklarım da çok ağrı var onla alakalı olabilir mi
. Cok daha ucuza daha güvenilir sayfalardan kaset ya da diğer versiyonunu alabilirsin cok net gösteriyor yani kamerada fotograf cekinse dahi
.