Merhaba arkadaşlar yine kafama takılan minnak bir konu var🙂

Valla ben bu şartlarda evlenen erkeklere şaşırıyorum şöyle bi dönemde dediğiniz gibi

Şu yorum varya abartısız söylüyorum efsaaaaneee . Ağzınıza yüreğinize aklınıza sağlık

Ben annemin yeğeni için nerde düğün iptali yapıyorum? Evet ben gece 3te bu soruyu sordum ama siz de gece 3te bu soruyu cevaplıyorsunuz insanın aralarda boşlukları oluyor demek ki .
Kendi yegenlerınız (ablanız) dedim
Annenızın yegenlerı ıcın düğün iptali yapıyorsunuz demedım eleştiriye açık olmalısınız konu açıyorsanız . Sizinle aynı düşünmek zorunda değiliz ben fikirlerimi söylerim sizde alır almazsınız sizin kararınız . Ama buraya konu açıp benım konumu okuyup yorum yaptınız bosluktamısınız diyemezsiniz hiç kimseye . Siz boşlukta olduğunuz için buraya konu açtınız unutmayın

Çok yapıcı bir yorum. Anlayana anlamayana gence yaşlıya herkese hitap eder. Daha fazla beğenemezdim.

Şu düğün dernek işleri biraz değişik oldum olası sevmem ama sanırım bu işler sırayla altın takana altın takılır, saçı yapılan öbürünün yaptırır, kimsenin yanında kuaföre gitmedim, daha gençlik zamanımda kendim maşa düzleştirici vs yapardım, şimdi düğünlere bile gitmiyorum çok güzel bir yalanım var çok istedim ama gelemedim şehir dışındaydım izin alamadım cart curt
Bu adetlerin biraz güncellenmesi lazım artık

Kim neyi nasıl öder,nasıl yapılır bilmem ama anneniz şimdiden daha bu tarz şeyler hakkında konuşmaya tavır almaya başladıysa geçmiş olsun siz daha çok konu açarsınız nişanlıyken.

Siz benim yazdığımı doğru anlayamamışsınız ki daha o yüzden uzunca açıklamayacağım anladığınız gibi kalsın.

Valla ben kardesimin esiyle gittim onu da esim odedi. Annem bile masraf cikmasin diye kendi evin yakininda bir yere gidip yaptirdi sacini. Yanima akrabalardan baskalari da gelmis olsaydi odetmezdim. Ben aciyorum bu paralara. Normal zamanda bin lira olan sac boyle ozel gunde 10bin oluyor. Zaten sevmem adet gelenek gorenek islerini. Bana kalsa kendim gidip sacimi yaptirip donerdimde nisanimda arkadasimin dugunu var deyip maşa yaptirip dondugum icin esimde abartma artik falan dedi.
O kuzeninizden baskasini almayin sizde, herkes kendi gitsin kuafore.

Cahilliğime verin lütfen, bizde nedime var mı, ne iş görüyor? Ben böyle düğün dernek durumunda sakince tek başıma ya da annemle giderim kuaföre. Kendi düğünümde sadece ablam geldi, görümce ve annesi başka kuaföre gitti. Ne böyle ordu gibi herkes aynı yere toplanıyor? Eskiden bu kadar kuaför yokken mecburen grup halinde gidiliyordu tamam da artık her mahallede 2-3 kuaför var. Benle gelen zarif ablam saç makyaj manikür vs kendi ödedi. Durdurmasam benim gelin başı vs de ödeyecekti. Biz hiç böyle görmedik, bedavaymış koş biz de yaptıralım demedik. Bana tuhaf geliyor bir şeyi ya da hizmeti alıp parasını ödememek. Görümcemin düğününde eve profesyonel makyöz ve kuaför geldi. Orada bile girmedim sıraya başka kuaföre gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…