Merhaba arkadaşlar rezil oldum

Profiterol19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2021
18
8
1
34
Merhaba arkadaşlar. Bugün tam anlamıyla rezil oldum. Sizlerden teselli bulmak için açtım konuyu. Bugün arkadaşlarımla yemek yemek için bir restorana gittik. Ben regl idim. Uzun süre oturunca sanırım lavobaya gitmeyi ihmal ettim. Regl son günüydü. Ped sızıntı yapmış ve oturduğum koltuğun dokumasına bulaşmış. Hep beraber kalkınca fark ettim. O hengamede hiçbir şey yapamadım. Çok kalabalıktı. O anda silmeye çalışsam daha kötü olur herkes de durumu anlardı. Çok çok üzgünüm. Hala kendime gelemedim. Orayı gören garsonlar, temizlemek zorunda kalan çalışanlar sizlerden çok özür diliyorum. Keşke yapabileceğim bir şey olsaydı. Keşke temizleme şansım olsaydı.

Evet haklısınız. O anda şok oldum ne yapacağımı bilemedim. Koktuğun dokusu kumaştı. Yastığı tamamen kaldırmaları gerekirdi. Umarım kimseye bulaşmaz ve kimse benim yüzümden azar işitmez. Sonradan dönüp konuşmayı çok istedim ama arkadaşlar durdurdu. Gerçekten çok üzülüyorum. Kadın olmak bazen çok zor. Böyle dönemlerde ufak bir ihmalde dahi bulunmamak gerekli. Hep de dikkat ederim aslında. Çok üzülüyorum oradaki çalışanlara. Sanırım yarın konuşmaya gideceğim.

Çok üzücü. Ama daha uzucusu benim başıma gelmişti. Reglken otel odasında yatağa bulastirmistim .
Ve odada hiçbir temizlik malzemesi yoktu. Sıvı sabun ve şal ile temizlemeye çalışmıştım, daha beter olmuştu.
Ve yanımda sevgilim vardı - aslında ben bir kenara çökmüş 'lanet olsun' derken o temizlemeye çalışıyordu. Belki kırmızısı geçmişti ama şalımın tüm yeşili bulasmisti 😂😂😂
Hayatımın en iğrenç anlarından biri olabilir, bak yine hatırladım:) ama unutmak istemezdim. Üstünden zaman geçince güzel bir anı olduğunu farkettim

Sızdırması için epey bekletmiş olmanız lazım. Hadi o çıkan silinir de , sizin bir yeriniz tahriş olmasın sakın….
Evden çıkarken değiştirmiştim. Yarım saat, kırk dakika sonra da buluştuk zaten. Son günü olduğu için fazla da yoğun değildi. Ped kaymış ve aradan sızıntı yapmış. Bende bir tahriş yok ama bu durumun yaşanmasına çok üzülüyorum.

Aynen arkadaşın dediği gibi bir bayan çalışana söylemek en doğrusu olurmuş ama şimdi yapacak bisey yok umarım çalışanlardan kimse azar yemez ya da oraya arkanızdan kimse oturmamistir bi de hastalığın son günü aslında çok gelmemesi lazım neden o kadar çok gelmiş ilk günü mü demek istediniz

Çok üzücü. Ama daha uzucusu benim başıma gelmişti. Reglken otel odasında yatağa bulastirmistim .
Ve odada hiçbir temizlik malzemesi yoktu. Sıvı sabun ve şal ile temizlemeye çalışmıştım, daha beter olmuştu.
Ve yanımda sevgilim vardı - aslında ben bir kenara çökmüş 'lanet olsun' derken o temizlemeye çalışıyordu. Belki kırmızısı geçmişti ama şalımın tüm yeşili bulasmisti 😂😂😂
Hayatımın en iğrenç anlarından biri olabilir, bak yine hatırladım:) ama unutmak istemezdim. Üstünden zaman geçince güzel bir anı olduğunu farkettim
Evet böyle dönemlerde istenmeyen kazalar olabiliyor. Zaman geçtikçe güzel bir anıya dönüşmesine çok sevindim.

Aynen arkadaşın dediği gibi bir bayan çalışana söylemek en doğrusu olurmuş ama şimdi yapacak bisey yok umarım çalışanlardan kimse azar yemez ya da oraya arkanızdan kimse oturmamistir bi de hastalığın son günü aslında çok gelmemesi lazım neden o kadar çok gelmiş ilk günü mü demek istediniz
Yok yok son gün. O yüzden sanırım kalkıp kontrol etmeyi ihmal ettim. Ped kayıp sızıntı yapmış.

Yok yok son gün. O yüzden sanırım kalkıp kontrol etmeyi ihmal ettim. Ped kayıp sızıntı yapmış.
Yaşınız 31mis. O yüzden menstrual kap önereyim size. Ben kullanmaya başlayalı bir seneye yaklaştı, ne pedim kaydı sızdırdı derdi,ne pişik, ne doğaya zarar verme üzüntüsü,ne denize nasıl gireceğim derdi ,ne toksik şok korkusu
Takıyorsun, 12 saat sonra bosaltiyorsun:)
Belki de konu açmanız menstrual kap ile tanışmaniza vesile olur,bir daha böyle seyler hiç yasamazsiniz

Yaşınız 31mis. O yüzden menstrual kap önereyim size. Ben kullanmaya başlayalı bir seneye yaklaştı, ne pedim kaydı sızdırdı derdi,ne pişik, ne doğaya zarar verme üzüntüsü,ne denize nasıl gireceğim derdi ,ne toksik şok korkusu
Belki de konu açmanız menstrual kap ile tanışmaniza vesile olur,bir daha böyle seyler hiç yasamazsiniz
Tavsiye için çok teşekkür ederim. Menstrual kabı duymuştum ama hiç araştırmadım. Araştıracağım. 💓

Çevreye zarar vermediği için bende kullanmak istiyorum ama boşalttıktan sonra onu dezenfekte etmek için epey bir takıntı yaparım diye hiç denemedim

Çalıştıgım yer için garanti bankasına hesap açtırmaya gittik o dönemde koltuk döşemesi yeşil. Bi kalktım koltuk kan içinde hemde öyle 2 damla falanda değil. Çok utanmıştım ama o an bişey yapamamıştım. Bende çıkıp uzaklaştım.

Aynısı benimde başıma geldi sorry 😅😅

Ya benim de başıma geldi bir kere. Bir yere bulaşmamıştı tabi ama kıyafete geçmişti. Yani bunu çoğumuz en az bir kere yaşamışızdır. Rezil olmak olarak düşünmeyin bence, bile isteye olan bir şey değil sonuçta. Yani cidden onca ağrıyı çekip, deli gibi kanamak nasıl isteğe bağlı olabilir ki zaten? İsteğe bağlı olsa, sağlık durumum aynı kalacak olsa ben istemezdim şahsen. :KK53:
Neyse bundan bir ders çıkarın. Rahminizin size bir sözü yok, son günü diye kanamayı durdurmuyor. O yüzden bitene kadar önlemini almalısınız. Şeffaf akıntıyı görene kadar rahatlamak yok. :KK25:

Çevreye zarar vermediği için bende kullanmak istiyorum ama boşalttıktan sonra onu dezenfekte etmek için epey bir takıntı yaparım diye hiç denemedim
Dezenfekte etmiyorsun ki, klozete boşaltıp suyla çalkaliyorsun iyice. Zaten medikal silikondan yapiliyo, öyle çok mikrop tutacak bir şeyi yok. Yeni adet dönemin başladığında da bu işler için kullandigin bir cezvede kaynatiyorsun fokur fokur, sonra banyoya gidip temizledigin elinle takıyorsun.
Bu kadarcik.

Back
X