- 10 Eylül 2023
- 12
- 3
- 19
-
- Konu Sahibi asdfghjkl0
Hamilesiniz gidince keseyi de görürsünüz hayırlı olsun))Kaç gün gecikti bu arada değer yüksek çıkmış ya)Merhaba arkadaşlar hamile olduğumdan şüphelendigim için kan testi yaptırdım beta HCG 11530 çıktı ne demek oluyor pazartesi doktora gidicem sonuçları soyliycek ama ben çok merak ediyorum internetten hiç bir bilgiye ulaşamadım bununla ilgili
Hamilesiniz gidince keseyi de görürsünüz hayırlı olsun))Kaç gün gecikti bu arada değer yüksek ç
Çok mutlu oldum ya ilk hamileliğim çok bilgim yokE bu değer bayaa uçmuş bebisini de görürsün nasipse baya yüksek çünkü 3000civari minik kese görünüyor gerisini sen düşün
Oo maşallah normal o zaman sevindimTeşekkür ederimson regl tarihimden bu yana 37 gün geçmiş
Kız Allah seni ne yapmasın bebe olmuş anne diyecek kadar hiç mi fark etmedin geciktiğini falanTeşekkür ederimson regl tarihimden bu yana 37 gün geçmiş
Ay dur son adetinden bu yana mı geçti yoksa regl gecikmen mı 37gun bı an şok oldum bende son adetle 37ise tamm, regl gecikmesi 37ise yuhKız Allah seni ne yapmasın bebe olmuş anne diyecek kadar hiç mi fark etmedin geciktiğini falan
Son adet gününden 37 gecikmesi değil tabiAy dur son adetinden bu yana mı geçti yoksa regl gecikmen mı 37gun bı an şok oldum bende son adetle 37ise tamm, regl gecikmesi 37ise yuh
Ay dur uyku arasında beni şokladin güldürdün Allah da seni güldürsün, sağlıcakla kavus inşallahSon adet gününden 37 gecikmesi değil tabi
Ayy inşallah inşallahAy dur uyku arasında beni şokladin güldürdün Allah da seni güldürsün, sağlıcakla kavus inşallah
Hamilesin hayırlı olsun doktor görmedi mi sonucu?Merhaba arkadaşlar hamile olduğumdan şüphelendigim için kan testi yaptırdım beta HCG 11530 çıktı ne demek oluyor pazartesi doktora gidicem sonuçları soyliycek ama ben çok merak ediyorum internetten hiç bir bilgiye ulaşamadım bununla ilgili
Teşekkür ederimHa
Hamilesin hayırlı olsun doktor görmedi mi sonucu?