Arkadaşlar benim 2 güne gerdek gecesi var utanarak soyluyorum ama bilgi almam lazım korkularım arttı. Herkesin muhakkak ki ilişkisi olmuştur daha once cinsel olarak ama daha önce ileri gitmedim acıkcası yanı en azında kasıyordum kendımı dıkkat ediyordum ve acıkcası ıcıme girilmediğini biliyorum hiç acı hissetmedim ya da içimde penisi hissetmedim normal de hissedilir mi? Peniain kalınlığı vs? korkmam gerekiyor mu? yardımcı olursanız cok sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar cinsel hakkında beni bilgilendirirseniz cok sevinirim
- Konu Sahibi Riaksa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel eğitim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- 12 Haziran 2019
- 18.291
- 110.819
- 598
- 36
Önce yazdıklarını oku bak bakalım sormak istediğin şeyler bunlar mı gerçekten.Arkadaşlar benim 2 güne gerdek gecesi var utanarak soyluyorum ama bilgi almam lazım korkularım arttı. Herkesin muhakkak ki ilişkisi olmuştur daha once cinsel olarak ama daha önce ileri gitmedim acıkcası yanı en azında kasıyordum kendımı dıkkat ediyordum ve acıkcası ıcıme girilmediğini biliyorum hiç acı hissetmedim ya da içimde (SANSÜR!) hissetmedim normal de hissedilir mi? Peniain kalınlığı vs? korkmam gerekiyor mu? yardımcı olursanız cok sevinirim.
- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
Arkadaşlar benim 2 güne gerdek gecesi var utanarak soyluyorum ama bilgi almam lazım korkularım arttı. Herkesin muhakkak ki ilişkisi olmuştur daha once cinsel olarak ama daha önce ileri gitmedim acıkcası yanı en azında kasıyordum kendımı dıkkat ediyordum ve acıkcası ıcıme girilmediğini biliyorum hiç acı hissetmedim ya da içimde (SANSÜR!) hissetmedim normal de hissedilir mi? Peniain kalınlığı vs? korkmam gerekiyor mu? yardımcı olursanız cok sevinirim.
Bi bitmediniz ha...
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
9 milyar mı ?O kadar Olduk mu ya? Tavşanları geçmişiz ha..Valla biktik bu muhabbetten. Akil var, mantik var. Korkulacak bir sey olsa onca insan sevisir, 9 milyar olur muyduk su an? Cahillik kadar illet bir sey yok.
- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
9 milyar mı ?O kadar Olduk mu ya? Tavşanları geçmişiz ha..
7.7 milyarmisiz, pardon. ☺
Biz kimiz ?Cinsel kim?
Bence eşinin yaklaşımı çok önemli :) ben sakinleştiren eşim olmuştu .. yatağa girince kocaman sarılıp benimle 1 saate yakın konuşmuşty beni sakinleştirmişti sonrasını zaten bırakıyosun kendini ona herşey çok iyi ilerliyo utanıcak hiçbişey yok sadece ilk gece için yatağınn kenarına havlu koymayı unutma malum kan lekesi heryere sürülmesin
Yok hayır girmedim heo dikkat ediyodum ıcıme bir sey girdi mi sertlik var mı yok mu o yuzden hıc acı vs yoktu sıkıntı olmaz değil miİlişkiye girdin mi girmedin mi anlamadım ben neyi hissetmedin? Ayrıca korkacak bir şey yok doğanın kanunu bu kalbin atarken canın acımıyorsa malum durumda da acımıyor
Evet yanı şeyini hissetmedim acı hıssetmedim sürekli dikkat ediyodum ama ıcıme girmiş olsaydı hıssetmemem imkansız değil mi?Önce yazdıklarını oku bak bakalım sormak istediğin şeyler bunlar mı gerçekten.
Girmedim sadece ustten hanı ama şeyini hiç sokmadı diye biliyorum kı soksaydı hıssederdım değil mi muhakkak acı cekerdım değil miİlişkiye girdin mi girmedin mi anlamadım ben neyi hissetmedin? Ayrıca korkacak bir şey yok doğanın kanunu bu kalbin atarken canın acımıyorsa malum durumda da acımıyor
- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
- 22 Ağustos 2019
- 118
- 81
- 13
- 27
Ilk geceyi otelde mi gecirdiniz cnmGirdiginde anlarsin daha once girmis mi girmemis mi valla ben balayinda yaptigim icin otel dusundu kan lekesini bide balayi ciftine beyaz carsafff herneyse sonucta onu icinde hissedince buraya yaz merak ettim
- 22 Ağustos 2019
- 118
- 81
- 13
- 27
Girse belli olur canim hissefersin baski falanGirmedim sadece ustten hanı ama şeyini hiç sokmadı diye biliyorum kı soksaydı hıssederdım değil mi muhakkak acı cekerdım değil mi