Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim ben adetin 4. Günündeyim artk azaldı ve kahverengi geliyor adetin bitiyor neden sizce lütfen bilgi verirmisiniz
Çok normal adetin bitimine doğru kahve rengi olabilir adetiniz anormal bi durum göremedim ama kafanıza takıldıysa doktora görünün burdan yorumlamak zor muayene olmak lazım bunun için. Adetin kaç gün sürüyo ki sana tuhaf geldi?
Çok normal adetin bitimine doğru kahve rengi olabilir adetiniz anormal bi durum göremedim ama kafanıza takıldıysa doktora görünün burdan yorumlamak zor muayene olmak lazım bunun için. Adetin kaç gün sürüyo ki sana tuhaf geldi?
Anladım yani benim en fazla 4. Gün sürer o yüzden normal geldi. Miktarı önemli değil aslında gününde olmak daha önemli ama doktora gidip durumdan bahsedebilirsiniz
Kaç yaşındasınız stresli bir dönemse o da etkiler. Yaşa bağlı amh değeriniz de düşmüş olabilir.Ama hastalık yada stresli bir aysa o da etkiler . Bitmesine yakın zaten adet rengi koyulaşır son gün özellikle
Kaç yaşındasınız stresli bir dönemse o da etkiler. Yaşa bağlı amh değeriniz de düşmüş olabilir.Ama hastalık yada stresli bir aysa o da etkiler . Bitmesine yakın zaten adet rengi koyulaşır son gün özellikle
Şuanda zaten yumurtanız var adet görmek bunun belirtisi. Adetten sonra genelde 10. 11.12. günlerde de doğurganlık sürecine girilir. Adetliyken bile yumurtalarınız var . Mesela tüp bebekte adetin 2. Günü yumurta kontrol edilir sayısına görede ilaçlarla geliştirilir.