Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim ben adetin 4. Günündeyim artk azaldı ve kahverengi geliyor adetin bitiyor neden sizce lütfen bilgi verirmisiniz

djjdndmsms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
16
1
21
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim ben adetin 4. Günündeyim artk azaldı ve kahverengi geliyor adetin bitiyor neden sizce lütfen bilgi verirmisiniz

Miktardan çok adet düzeni önemlidir. Günü gününe oluyorsa bir sıkıntı yoktur diye biliyorum. Yine de doktora gidip hormonlara baktırabilirsiniz.

Çok normal adetin bitimine doğru kahve rengi olabilir adetiniz anormal bi durum göremedim ama kafanıza takıldıysa doktora görünün burdan yorumlamak zor muayene olmak lazım bunun için. Adetin kaç gün sürüyo ki sana tuhaf geldi?

Çok normal adetin bitimine doğru kahve rengi olabilir adetiniz anormal bi durum göremedim ama kafanıza takıldıysa doktora görünün burdan yorumlamak zor muayene olmak lazım bunun için. Adetin kaç gün sürüyo ki sana tuhaf geldi?
Normalde 6 gün sürüyor 3.azaldı bende normalde hiç yaşamadm İlk defa oldu

Normalde 6 gün sürüyor 3.azaldı bende normalde hiç yaşamadm İlk defa oldu
Anladım yani benim en fazla 4. Gün sürer o yüzden normal geldi. Miktarı önemli değil aslında gününde olmak daha önemli ama doktora gidip durumdan bahsedebilirsiniz

Kaç yaşındasınız stresli bir dönemse o da etkiler. Yaşa bağlı amh değeriniz de düşmüş olabilir.Ama hastalık yada stresli bir aysa o da etkiler . Bitmesine yakın zaten adet rengi koyulaşır son gün özellikle

Kaç yaşındasınız stresli bir dönemse o da etkiler. Yaşa bağlı amh değeriniz de düşmüş olabilir.Ama hastalık yada stresli bir aysa o da etkiler . Bitmesine yakın zaten adet rengi koyulaşır son gün özellikle
21 yaşındayım ilk defa böyle birşeyle karşılaşyorm

Peki böyle olunca yumurtlama olur mu
Şuanda zaten yumurtanız var adet görmek bunun belirtisi. Adetten sonra genelde 10. 11.12. günlerde de doğurganlık sürecine girilir. Adetliyken bile yumurtalarınız var . Mesela tüp bebekte adetin 2. Günü yumurta kontrol edilir sayısına görede ilaçlarla geliştirilir.

X