Kimse kadının onuruyla oynamıyor 19 saat uyuyan bir bebek var hayatında bebek görmemiş biri bile anlar 19 saat uyuyamayacağini , hastaneye gitmiyor bari saglik ocağına kap götür, bir komşuya söyle neden yanı o kadar koca bir gün bekleniyor. Dövmemistir elbette ama kusura bakmasin kimse neler gördük maalesef iyi düşünmemek onuruyla oynamak değil.
Esim yok diyor taksiye binsin gitsin, parası mi yok, valla ambulansı çağırsa polisi çağırsa gelir.
Benim oğlumu parkta kedi cizdi tetanoz aşısı vardı ama cocuk ağlamaya başladı kaygılı bir çocuk bu konuda ben bişey olmayacağını bildiğim halde sağlık ocağıni aradim ne yapalım diye, aşıya götür dedi kanamisti bacağı, ebe arkadaşımi aradım aşı yaptır dedi, esim işte uzak aramız bişey olmaz dedi. Ama tuttum taksi çağırdım 8 aylik bebeğimle götürdüm hastaneye, bişey olmazdi belkide ama ya olursa diye götürdüm.
Ac kalmsitr sekeri düşmüştür vs diyorsunuz bu yenidoğan bir bebek değil uyandıramasak zorlansak. Baygınlık mi geçiriyor, nöbet mi geçiriyor belli değil
Kani dusukmus diyor 19 saat uyanmamasi icin depolarinin tamamen boşalması lazım.