• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERHABA ARKADASLAR. Adetim 4 gun gecikti. 3 kez idrar tesi yaptim once beyaz cizgi oldu. 2 saat sonra hafif pembelesti. acaba hamilemiyim?

bundan onceki adetimde gecikme oldu test yapdim ama silik de olsa cikmamişdi. Simdi boyle cikinca heyecan yapdim. En dogrusu sabr edib biraz daha beklemek. 2 gunde bekliyim adet olmazsam doktora giderim.

bundan onceki adetimde gecikme oldu test yapdim ama silik de olsa cikmamişdi. Simdi boyle cikinca heyecan yapdim. En dogrusu sabr edib biraz daha beklemek. 2 gunde bekliyim adet olmazsam doktora giderim.
Hayirlisi olur inşallah gönlünden geçen olsun

Bekleme çizgisine güvenme canım bana artık çok normal geliyor hep çıkıyor çünkü
Mesela iki gün önce yaptığım test
Saatler sonra baktığımda böyelydi
İlk an bembeyazdı tabi
Buna yalancı pozitif deniyor

Ama inşallah hamilesindirrr 😍😍
Bende de beyaz çıkıyor ama o yalancı çizgiyi de görmedim hiç 😂

Benim de 7 martta olmam gerekiyordu olmadım hala. 2 gün önce yaptım testi negatif. Hala olmadım napsam??

Benim de 7 martta olmam gerekiyordu olmadım hala. 2 gün önce yaptım testi negatif. Hala olmadım napsam??
bence 1 2gun bekle bir daha testi tekrarla. gec dollenme olmusdur belki. insallah hamilesin. Allah isteyen her kese hayirli evlat nasip etsin

Merhaba arkadaslar. ben bugun bir test daha yapdim. doktorum burda yokmus. 1haftaya gelicek. dayanamadim bir test daha yapdim. sanki oncekine bakmis koyulasmis biraz ikinci cizgi. ama mide bulantim faaln yok, sadece ara sira karnima kramp giriyor o kadar

WIN_20200312_17_12_24_Pro.jpg

6 hafta 1 gunluk hamileyim. Pembe akintim var.bel ve kasik agrilarim da var. Boyle bir sey yasayan varmi. Konu actim ama cevaplayan olmadi.

6 hafta 1 gunluk hamileyim. Pembe akintim var.bel ve kasik agrilarim da var. Boyle bir sey yasayan varmi. Konu actim ama cevaplayan olmadi.
Ben yasamadim ama Bu tur durumlarda progestan veriliyor isterseniz bir hastaneye gidin kimindede yerlesme lekesi oluyor ama siz yinede cogalmadan tedbir alin bnce

Back