Allahin İzniyle hamile kalirsin canim. Allah isteyen her kese nasib etsin hayirlisiyla İnsallah2.5 sene 2 düşük yaptım öyle bekliyorum hamile kalmayi hayırlısı inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahin İzniyle hamile kalirsin canim. Allah isteyen her kese nasib etsin hayirlisiyla İnsallah2.5 sene 2 düşük yaptım öyle bekliyorum hamile kalmayi hayırlısı inşallah
Adet olmadim halaBunda baya gözüküyor canım adet oldun mu inşallah hamilesindir![]()
Hayirlisi olur inşallah gönlünden geçen olsunbundan onceki adetimde gecikme oldu test yapdim ama silik de olsa cikmamişdi. Simdi boyle cikinca heyecan yapdim. En dogrusu sabr edib biraz daha beklemek. 2 gunde bekliyim adet olmazsam doktora giderim.
Bende de beyaz çıkıyor ama o yalancı çizgiyi de görmedim hiçBekleme çizgisine güvenme canım bana artık çok normal geliyor hep çıkıyor çünkü
Mesela iki gün önce yaptığım test
Saatler sonra baktığımda böyelydi
İlk an bembeyazdı tabi
Buna yalancı pozitif deniyor
Ama inşallah hamilesindirrr![]()
bence 1 2gun bekle bir daha testi tekrarla. gec dollenme olmusdur belki. insallah hamilesin. Allah isteyen her kese hayirli evlat nasip etsinBenim de 7 martta olmam gerekiyordu olmadım hala. 2 gün önce yaptım testi negatif. Hala olmadım napsam??
İnşallahbence 1 2gun bekle bir daha testi tekrarla. gec dollenme olmusdur belki. insallah hamilesin. Allah isteyen her kese hayirli evlat nasip etsin
sonuc ne cikti ? hamilemisin?İnşallahsağlık ocağındaki ebeyi aradım salı günü gel kan testi yapalım dedi
Kan testine gitmedim ki daha salı günü gel dedi. Ama bugün dayanamayıp idrar testi aldım bu sefer sabah ilk idrarla yapıcam. Duruyor tutuyorum kendimi sabaha kadar sabrediyim.sonuc ne cikti ? hamilemisin?
Öğleden sonra gitsek olmuyor mu? Sabah izin almak lazım işten.Keske sağlık ocağına gitseydiniz orda kan alıyorlar sabah 10a kadar.
Hayırlısı olsun
Sanki siliklik var gibi. Sen yarın kan testi yaptır bence. Benim böyle çıksa yaptırırım. 5 gün geçti tık yok hala ne adet oldum ne bi belirti var.
Ben yasamadim ama Bu tur durumlarda progestan veriliyor isterseniz bir hastaneye gidin kimindede yerlesme lekesi oluyor ama siz yinede cogalmadan tedbir alin bnce6 hafta 1 gunluk hamileyim. Pembe akintim var.bel ve kasik agrilarim da var. Boyle bir sey yasayan varmi. Konu actim ama cevaplayan olmadi.