Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile ola bilirmiyim?
Bunda baya gözüküyor canım adet oldun mu inşallah hamilesindirBekleme çizgisine güvenme canım bana artık çok normal geliyor hep çıkıyor çünkü
Mesela iki gün önce yaptığım test
Saatler sonra baktığımda böyelydi
İlk an bembeyazdı tabi
Buna yalancı pozitif deniyor
Ama inşallah hamilesindirrr![]()
Bunda baya gözüküyor canım adet oldun mu inşallah hamilesindir![]()
Inşallah bu sefer vardır canım bekleyince böyle çizgi çıktığıni hiç görmedim en azından bukadar belirgin olmuyor Rabbim hepimize versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallahAh keşke canım ben öylesine yaptım 2 gün önce
bugünde yaprtım yine bekleyince çıkmış hatta bu seferki renki ama anında çıkmadıktan sonra
1 senedir test yapıyoz ama o ilk an çizgi hiç çıkmadı malesef
Adetime 8 gün var daha, tabi gelirse
2 aydır çok gecikiyor gelişi
Inşallah bu sefer vardır canım bekleyince böyle çizgi çıktığıni hiç görmedim en azından bukadar belirgin olmuyor Rabbim hepimize versin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah
2.5 sene 2 düşük yaptım öyle bekliyorum hamile kalmayi hayırlısı inşallahBen gördüm malesef
Laboquick testlerde hep çıkıyor bende
Ama bazen dediğn gibi beklese de hiç çıkmıyor yine beyaz kalıyor
Hatta bu durumu yaklaşık 4 aydır yaşıyorum
4 aydır bekleme çizgileri görüyırum net çizgiler bide
Amiiinn inşallah canım
Sen ne zamandır istiyorsun
2.5 sene 2 düşük yaptım öyle bekliyorum hamile kalmayi hayırlısı inşallah
Amin amin canım inşallah allahım isteyen herkese hepimize nasip etsinHayırlısı olsun canım 3.hamilelik bebeğini kucağına almana vesile olsun inşallah![]()
Evet ama beyaz bir sekilde.15 dakikadan sonra cikan sonuclar gecersizdir yaziyor ustunde testlerin.ilk 15 dakikada ikinci cizgi ciktimi?