• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar 2 ay önce düşük yaptım kürtaj olmadan ilk adetim düşükten 1 ay sonra gördüm şimdi ikinci adet olmam gerekiyor adetmiyim hamile mi d

Ebmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
3
0
36
27
Düşükten sonraki 2.adetimi görmem gerekiyor ama gecikti ve daha önce hiç yaşamadığım kadar meme ucu ağrısı çekiyorum sizce? Bir fikri olan var mı?

Eğer korunmadiysan test yap hamile olabilirsin ama düzensizlik de olur benim ilk adetim 43 günde 2. 18 gun sonra gelmişti şimdi 3. Bakalım ne zaman gelcek

Eğer korunmadiysan test yap hamile olabilirsin ama düzensizlik de olur benim ilk adetim 43 günde 2. 18 gun sonra gelmişti şimdi 3. Bakalım ne zaman gelcek

İnşallah şuan
İnşallah ikimiz de bu sefer adet görmeyiz. Çok sabırsızlanıyorum test yaptırmak için hiç kasık ağrım da yok inşallah ya

İnşallah şuan

İnşallah ikimiz de bu sefer adet görmeyiz. Çok sabırsızlanıyorum test yaptırmak için hiç kasık ağrım da yok inşallah ya
Ins ya ins.. Ne zaman adet tarihin

1 hafta gecikti. Bu 2 gün içerisinde adetim gelmezse test yapacam. Ya senin tarihin yaklaştı mı
Haftaya cuma günü benim de cnm hayırlısı olsun ins

Back
X