• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba,Acıbadem Sigorta ile doğum yapan varmı acaba...

green80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
213
67
118
Merhaba Acıbdem doğum sigortası yaptırdım fakat, sigortacımın bir kaç konuda eksik bilgiler verdiğini yeni öğrendim, Acıbdem sigorta ile doğum yapan arkadaşlar ödedikleri rakamları ve sigortasının neleri kapsadığını paylaşırlarsa çok sevinirim.

Kimse yokmu yahu bana fikir verebilecek.
V
Merhaba.Bu konuyu bende çok merak ediyorum.Malum bazı hastanelerin Sgk ile anlaşması yok.Ben de Acıbadem hastanesini düşünüyorum.Ama hangi sigorta yaptırmak lazım bilemiyorum.Acıbadem sigortayı duymuştum.Ben gebelik düşünüyorum.Bu konuda yardımcı olabilecekler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Acıbadem hastanelerinde doğum yapmayı düşünüyorsanız, sigortacının anlattığına göre çok avantajlı oluyor, geçen gün hastaneyi aradım Acıbadem sigortam var ne kadar muayne ücreti ödemem gerekiyor diye, % 20 ni ödüyormuşum baya uygun geldi fakat bekleme süresi olan 6 ayım henüz dolmadığı için şu an ki muaynelerde bir indirim uygulanıp uygulanmayacağına dair net bir cevap vermediler ve sigortacınız ile görüşün dediler, sigortacım da bu durumda indirimi hastane belirler dedi, anlayacağınız net bir bilgi alamadım bugün tekrar hastaneyi arayıp görüşücem.

Merhaba Ben işyerinden Acıbadem sigortalıyım. gebelik muayenelerinde, testlerde %20 ödeme yaptım. Doğumda 6000 tl ye kadar tamamını karşılıyordu. Epidural normal doğum yaptım 3000 tl yaklaşık tuttu tek kuruş dahi vermeden hastaneden çıkış yaptım.

Merhaba Ben işyerinden Acıbadem sigortalıyım. gebelik muayenelerinde, testlerde %20 ödeme yaptım. Doğumda 6000 tl ye kadar tamamını karşılıyordu. Epidural normal doğum yaptım 3000 tl yaklaşık tuttu tek kuruş dahi vermeden hastaneden çıkış yaptım.

Hangi acibadem hastanesinde dogum yaptin canim sen?

Acıbedem hastanesinde doğum yapar isek bebek masrafı alıyorlarmış sanırım.

mrblar kızlar bende 2 ay önce Kadıköy acıbadem hastanesinde doğum yaptım. İsyerinde acıbadem sigortalıyım. Normal doğum oldu her poliçeye göre değişir ama 1130 lira gibi bir rakam üzerinden onay aldılar sadece 70 lira gibi birşey ödedik. Bebek için paket ücreti alıyorlar onun için indirimli olarak 530 lira ödedik. Acıbadem sigorta acıbadem hastanesinden hizmet alacaksanız çok çok iyi bence

Öncelikle cvp larınız için çok tşk ederim, benim yaptırdığım sigorta Acıbadem doğum sigortası, doğum ve gebelik ile ilgili herşeyi kapsadığını söylediler,bekleme sürem dolmadı ama yarın gebelik öncesi kontrol için Bakırköy Acıbademe gideceğim, uzman dr fiyatı 240 Tl miş, fakat bekleme süresi dolmasa bile Acıbdem ailesinden olduğum için 110 TL düşecekmiş, sürem dolsa idi 20 Tl ödeyeceğimi söylediler.Umarım Dr dan da memnun kalırım ve hamileliğimde de kendisine devam ederim.

Bu arada Bakırköy Acıbdem de doğum yapan arkadaşlar varmı acaba aranızda?

Mrb, Kardan özel msj gönderemiyorum msj sayımdan dolayı, mail adresini yazarsan oradan yazabilirim.

acıbadem sıgrotalıyım , bekleme süremi nasıl öğrenicem ben gebe mebe kalırsam es kaza

Merhaba Acıbdem doğum sigortası yaptırdım fakat, sigortacımın bir kaç konuda eksik bilgiler verdiğini yeni öğrendim, Acıbdem sigorta ile doğum yapan arkadaşlar ödedikleri rakamları ve sigortasının neleri kapsadığını paylaşırlarsa çok sevinirim.
Oldukça zaman geçmiş ama acıbadem sigortadan memnun kaldınız mı acaba? Emin olmak istediğim bi kaç konu var dıda?

Back