• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merdivenköye taşınan salı pazarı

azyeb

rabbimin mucizesi beyzam
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
471
19
318
46
İstanbul
Merhaba,salı pazarının merdivenköydeki yerini bilen var mı?Beykoz dan gelicem,göztepe eğitim ve araştırma hastanesine yakın bir yerde görünüyor haritayla bakınca ama tam olarak nasıl gidilir.Esin sitesinde inip tekrar otobüse de binebilirim veya göztepe köprüsünde inip mesafe yakınsa yürüyebilirim.Giden varsa ve tarif ederse sevinirim.

Merhaba,salı pazarının merdivenköydeki yerini bilen var mı?Beykoz dan gelicem,göztepe eğitim ve araştırma hastanesine yakın bir yerde görünüyor haritayla bakınca ama tam olarak nasıl gidilir.Esin sitesinde inip tekrar otobüse de binebilirim veya göztepe köprüsünde inip mesafe yakınsa yürüyebilirim.Giden varsa ve tarif ederse sevinirim.
hangi salı pazarı bu?
şu bizim tarihi kadıköyün salı -cuma pazarı mı?
eğer o ise direk göztepe köprüsünde yada medeniyet üniversitesi durağında inmen gerek yani e-5 de

evet o salı pazarı,eski yeri için uzunçayır metrobüs durağında iniyorduk,şimdi merdivenköye taşındı,göztepe köprüsünde ya da medeniyet ünv.inince nasıl gidiliyor biraz tarif eder misin?

evet o salı pazarı,eski yeri için uzunçayır metrobüs durağında iniyorduk,şimdi merdivenköye taşındı,göztepe köprüsünde ya da medeniyet ünv.inince nasıl gidiliyor biraz tarif eder misin?
zaten orda inince direk önüne çıkacaksın görürsün yani,e-5 üzerinde mediniyet ünisinin hemen yanında

e5 üzerinde medeniyet üniversitesi durağına yakın. aslında kime sorsanız gösterir :)

ben de ne zamandır gidemiyorum. ama sürekli önünden geçiyorum. eskisi kadar güzel şeyler var mı acaba.

e5 üzerinde medeniyet üniversitesi durağına yakın. aslında kime sorsanız gösterir :)

ben de ne zamandır gidemiyorum. ama sürekli önünden geçiyorum. eskisi kadar güzel şeyler var mı acaba.
eski tadı yok artık bence..

bu arada Merdivenköy tarafları olarak düşünme. Oraya bağlı sadece.

zaten orda inince direk önüne çıkacaksın görürsün yani,e-5 üzerinde mediniyet ünisinin hemen yanında

tamam canım,teşekkür ederim.

her zaman olmasa da zaman zaman güzel şeyler geliyor.ama yine de oraya gidip dolaşmak bana iyi geliyor.

bu arada Merdivenköy tarafları olarak düşünme. Oraya bağlı sadece.

Merdivenköy denince,haritadan da bakınca uzak bir yere taşındı sandım :) yakınmış meğer.

tamam canım,teşekkür ederim.

her zaman olmasa da zaman zaman güzel şeyler geliyor.ama yine de oraya gidip dolaşmak bana iyi geliyor.

Merdivenköy denince,haritadan da bakınca uzak bir yere taşındı sandım :) yakınmış meğer.

Cuma gittiniz mi ya da bugün gidecek misiniz? :)

henüz gidemedim,kızım anasınıfına başladı,okula alışamadı,onunla gidip geliyorum,onun için vaktim olmuyor ama ilk fırsatta gidicem İnşallah.

Goztepe metro istasyonunun icine kurmuslar adeta, goztepe koprusu duragina 1 dakika mesafede.
Bana fazla kucuk, itis tepis, basik geldi.
Sebzeyi arkaya itelemisler, kumascilar azalmis, kiyafetciler birbirine girmis.
Bir de oradan goztepeye, merdivenkoye cikmak icin yol berbat olmus. O araba boya bakim mahallesinden yaya yolu olmadan itis tepis yukari tirmanmak berbat olmus.
Buna ragmen gecen hafta 1.5 liraya renk renk yastik kiliflari, 8 liraya t.c marka yatak lastikli carsaflari ve bir suru ivir zivir aldim.

Back