- 18 Mart 2018
- 30.992
- 123.651
- 598
- 35
- Konu Sahibi gezegenfeza
Teşekkür ederim canımEline saglik basarilar dilerim:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEline saglik basarilar dilerim:))
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık başarılar dilerim
Yozgatlılar ceviz koyarmış canım, bizde domates olur.batben
biz domates koymayız ceviz koyarız sarma yaprağı eşliğinde ‘tas tas’ içeriz canım çekti zalım![]()
domatesli hiç yemedim ama marul doğrayan da var marul koyunca sulu kısır gibi oluyorYozgatlılar ceviz koyarmış canım, bizde domates olur.
Yakın olsak yapar ikram ederdim![]()
Onuda ilk defa duydumdomatesli hiç yemedim ama marul doğrayan da var marul koyunca sulu kısır gibi oluyor![]()
Teşekkür ederim canımElinize saglikgoruntu muhtesem
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir yarışmada bol şans diliyorum![]()
Oo sen beğendiysen biseyler başarmışımdır. Teşekkür ederimBacım nefiss . Deniycem uygun bir zamanımda
Eline koluna sağlık başarılar diliyorum sunu da harika olmuş![]()
Teşekkür ederim, beğendiğinize sevindimEllerinize saglıkyarışmada başarılar dilerim
Sivaslı bir arkadaşım yapmıştı ilk defa yemiştim çok Beğenmiştim
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık abla çok güzel gorunuyor
Teşekkür ederim canım, gerçekten çok güzel, keşke ikram etme fırsatımız olsaSarma yaparken satmaktan çok yediğim için ben bu tarife bayıldımEminim çok lezzetlidir :) Ellerine sağlık Abla başarılar dilerim
![]()
Sağol canım, biz çok seviyoruzEline sağlık..ilk defa böyle bir yemek duydum, çok güzel gözükuyor..