tarih kağıdı ne canımTarih kağıdımı yok benmi göremedim?
Ellerine sağlık başarılar diliyorum :)
Yeni kural canım sunumun bir fotoğrafında yaptığın tarih yazılı olan bir kağıt bulunması gerekiyortarih kağıdı ne canım
Ben bilmiyordum onuYeni kural canım sunumun bir fotoğrafında yaptığın tarih yazılı olan bir kağıt bulunması gerekiyor
Kötü oldu bu ama ne karar verirler bilmiyorum hiçBen bilmiyordum onu
Ya zaten O kadar şansızım ki tarif yaparken Fotoğrafları çektim tam sonuna geçtiğim onun fotoğrafları çekeceğim sırada Telefonum arızalandı ve çocukların tabletiyle çektim zaten fotoğraf kalitesinden de belli oluyordur olmadı Yarın tekrar çekerim tarihli bakalım Teşekkürler canım söylediğin içinKötü oldu bu ama ne karar verirler bilmiyorum hiç
Rica ederim canım üzülme halledersin senYa zaten O kadar şansızım ki tarif yaparken Fotoğrafları çektim tam sonuna geçtiğim onun fotoğrafları çekeceğim sırada Telefonum arızalandı ve çocukların tabletiyle çektim zaten fotoğraf kalitesinden de belli oluyordur olmadı Yarın tekrar çekerim tarihli bakalım Teşekkürler canım söylediğin için
Sağ ol canım benim hallettim bile çok teşekkürler sen söylemesen haberim yoktuRica ederim canım üzülme halledersin sen
Ay öyle kötü bir duruma düştüm ki anlatamam kendimi çok kötü hissediyordum ama yine idare eder başka telefonla falan halletmeye çalışıyorum tarih olayını da hallettim sanırımEllerine sağlık canım tabletle çekime göre net çıkmış yine de bş tarih eksik başarılar
Olmuş canım tarih de güzel çıkmış gerçekten net görünüyor olsun üzülme çiçekler filan çok hoşAy öyle kötü bir duruma düştüm ki anlatamam kendimi çok kötü hissediyordum ama yine idare eder başka telefonla falan halletmeye çalışıyorum tarih olayını da hallettim sanırım
Kazen nın onayını beklıyrum bakalım. Sağol canm teşekkürlerSüper olmuş mercimeği serpiştirmen falan :)
Mımoza bugün ormandan topladım :)Olmuş canım tarih de güzel çıkmış gerçekten net görünüyor olsun üzülme çiçekler filan çok hoş
Ohh mis gibiMımoza bugün ormandan topladım :)
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkürlerEllerine sağlık canım, çok güzel olmuş çorbanZaten çok aksilikler yaşamışsın bir de bunun için üzülme, inşallah yöneticiler yeni fotoğrafı görüp kabul ederler yarışmaya
Mimoza mııııMımoza bugün ormandan topladım :)
Sarıyer canımMimoza mıııınerden buldun canım nerenin ormanı o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?