Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kalkıp yeemek yaaapacağım yaaapmak bile istemiyorum ya iftar yalnızda olmuyo gelde herseye sitres yapma

offff kızlar sol tarafımda çok fena batma şeklinde ağrılar var allahım yaaaaaaaaa vallahi üşütmeden de olur demi bu batmalar yada iltihaptan dolayıda olurmu ki :bbo:laelaelaelaelae daha 11 gün var adetime yaaaaa allahım ya of kesin erken hasta olucam ya bennnnnnnnn

canım düşünme bence sen bekle adetini iltihabta üşütmede yapabilir kısmet bakalım hayırlısı olur inşallah senin adına ama yinede dikkatli ol canım

offff kızlar sol tarafımda çok fena batma şeklinde ağrılar var allahım yaaaaaaaaa vallahi üşütmeden de olur demi bu batmalar yada iltihaptan dolayıda olurmu ki :bbo:laelaelaelaelae daha 11 gün var adetime yaaaaa allahım ya of kesin erken hasta olucam ya bennnnnnnnn

ya olmassın inşallah hamilesin gör bak dediydi dersin bugünlerde kıslar hamile kalında birazzcık umudumuz artsın herkes birden kalır inşallah :Saruboceq:

ya olmassın inşallah hamilesin gör bak dediydi dersin bugünlerde kıslar hamile kalında birazzcık umudumuz artsın herkes birden kalır inşallah :Saruboceq:

hay ağzın bal yesin kız keşke dediydin desem ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh nerde o günler dilek umutsuz vaka :eek:lmaz::eek:lmaz::emir_bebek:mafoldumbenmafoldumben

canım düşünme bence sen bekle adetini iltihabta üşütmede yapabilir kısmet bakalım hayırlısı olur inşallah senin adına ama yinede dikkatli ol canım

ay bilmyorum canım dediğin gibidir kesin üşüttüm ben yaaaaa bacım her aymı üşütür bi insan yaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

hay ağzın bal yesin kız keşke dediydin desem ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh nerde o günler dilek umutsuz vaka :eek:lmaz::eek:lmaz::emir_bebek:mafoldumbenmafoldumben

umutsuzlukları kaldırdık askıya dediydi dersin ozaman gör bak canım banada dua et bende hamile kalırım inşallah rabbim herkese versin :Saruboceq:

inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn kıslar bu böbrek üşütmesine sıcak iyi gelirmi

inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip eder rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn kıslar bu böbrek üşütmesine sıcak iyi gelirmi

amin canım inşallah eve canım sıcak tutacaksın zaten hatta altından mutlaka çıt çıtlı badi giy bikaçgün belinin açılmamasına dikkat et

ben hiç bilmyrum canım ya ne desem yalan olur
işallah canım işallah:Saruboceq::Saruboceq:

ay öldürdü bu agrı beni nefesimi kesiyo valla yaaaaaaaaa nedir bu çektiğim

3 gündür sizi arıyorum kaybettim sağolsun beryalcim yardım etti ee hamişler ve hamiş adaylar naber ramazanla aranız nasıl

X