Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

merhaba kızlar nasılsınız yaa benim kafam karıştı ne oldu bu topiğe anlamış değilim

selamlar kıslar bel agrısından ölüyom bugün ya kürtajdan sonra olan bişeymi bu acaba ölüyom ya öle böle deil yani

üzülme canım bak bize hamile kaldık sende kalırsın merak etme yalnız stres yapma hiçç...

evet canım dediğin doğru. herşeyin bir çaresi var bu tedaviden sonra bebişin gelir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşşallah canlarım ya inşallahhhhhhhhhh
dua edin nolurrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hb canm sende hg
biraz üzüldüm tabi ama inşallah ilaçlar bi işe yarar hayırlısı olur inşallahhhhhhhh

Sağlıkla gelirler inş. canım.Vakit uzadıkça korkularda büyüyo en azından 5 hafta yerine 3 hafta tırscan.

amin canım..Hayırlısı geçen aki noi bebi benden bir ay falan gerideydi 1 hafta 10 gün önce bi yerde denk geldim doğum yapmış bile.Ne zaman gelicekleri doğru hiç belli olmuyor.Sağlıkla gelsinlerde...

selamlar kıslar bel agrısından ölüyom bugün ya kürtajdan sonra olan bişeymi bu acaba ölüyom ya öle böle deil yani

slm canım çok geçmiş olsun dr. la bi konuş bence kürtajdan falansa bi ilaç iğne falan verir sana boşu boşuna o acıyı çekme..

nasıl yani senden gerideydi ve doğum yapmış,kaç haftalıktı ki?

oh şükür ya açılmış konu biran dedim hiç açılmayacak

canım beryalin sayfa takılıyormuş arada yazabiliyor bende pcosluyum bend klomen kullandım bu 3. ayım ilaçı degiştirdi serephone verdi buda klomenden sonra cıkanmış

canım pko varsa soğan suyu iç gerçekten yarıyo

yav önce kızım sonra oğlum olsun yav aynen böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beryalcim sanada günaydın canım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah:Saruboceq:. dularımız seninle. dönünce yazarsın...görüşmek dileğiyle...nohut paşayıda öpüyoruzŞeniz

günaydın kızlar...Cumanız mübarek dularımız kabul olsun inşallah...göbişleriniz bebişlerle dolsun

beryalcim kız bu ne sabahın 5 inde yazdın gittin milllete pireler ucuşurken dorukğum paşam iyi olacak tabi o annesinin birtanesi ve teyzeleriniinde bekliyoruz canım seni

günaydın herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize selam

merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize

Hayırlı cumalar herkeze

beryoş hayırlı haberlerle gel inşallah
kızlar nereye kayboldunuz hiç sesiniz çıkmıyo

hayırlı cumalar herkese..

selamlar hayırlı cumalar herkese
canikolarım biz kontorole gittik bugün
bizi merak eden bütün teyzoşlara selam saygılar ve öpücükler nohutumdan .
oğluşum çok iyiyimiş.
2 hafta önden gidiyormuş .herşey normal fakat önden gittiği için doğumum belki bayramdan sonra olabilirmiş.
tam belli değil bir dahaki kontrolde kesinleşir dedi doktorum .
sezeryan olucam .
hastaneye de baktk çok hoş ve güzel .
ebeler şimdiden asıldılar oğluma .kaydirigubbakcemile3
ama dönüşte kipaya uğradık alışveriş merkezine bir kaç alışveriş yapalım diye benim gözüm karardı ve reyon arasında bayıldım .
eşim de şok oldu.
allahtan yavaş düştüm anladım bayılacağımı hemen yere oturdum yavaşça.
hemşire falan geldi
allaha şükür iyiyim şimdi.
geceleri pek uyuyamıyorum ya onunda etkisi var sanırım .

yattım uzandım biraz eve gelince o yüzden hemen yazamadım sizlere.
özür dilerim .
biirde sayfa kapanmış falan vildoş sağolsun yardımcı oldu sizi bulmamazemuszemus

doktor çok şiddetli olmaması gerekiyo dedi ama sen kendini yorma yat dedi çok dayanılmazsAa voltaren iğne vurdur rahatlatır uyusrsun dedi ay çok kötü yaaaaaaa

canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah korumuş dikkat et kendine...

teyzesi yesin onuŞenizŞeniz maaşallah hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda.

bu çocuklar doğuştan sapık oluyo yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…