Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

yaf ben iyimi yoksa çokmu kötü olduna karar veremediğim bi rüya gördüm
güyaa ben eskiden hamileymişim 8aylıkken bebeğimi kaybetmişim ablamla konuşuyorum sanki erkekmiş acaba ne isim koymuştum diyorum ablama okdar uzun zaman olmuşki unutmuşum sora k.k ye giriyorum topiğimi arıyorum falan hamile görüntülerimi aklıma getirmeye çalışıyorum (kocaman karnım vardı) sora diyodumki ablama ya ben demekki hamile kalabiliyorum ozman neden 1senedir olmuyo diyorum sora gene topiğe bakayım diyorum :uhm::uhm:

acaba ne demek rüyalarla fazla aram yok ama işallah buay gelir meleğin

günaydın bu arada günaydın demeden rüyamı anlattım

ay negüzel malatyada hava günlük güneşlik şuan keşke burdadad yağsaaaaa karrrrrrr

günaydın arcinim nasılsın

iyi diyelim iyi olsun canım nefes darlığı oluyor bazen bende ya biraz öncede gene öyle oldum böyle nefesim daralıyor gibi oluyor sonra miydem bulanıyor ancak çıkartınca rahatlıyorum biraz senden de oluyor mu ara sıra boğuluyo gibi oluyorum derin nefes alamıyorum:eek:lmaz:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, acrinsu

iyi diyelim iyi olsun canım nefes darlığı oluyor bazen bende ya biraz öncede gene öyle oldum böyle nefesim daralıyor gibi oluyor sonra miydem bulanıyor ancak çıkartınca rahatlıyorum biraz senden de oluyor mu ara sıra boğuluyo gibi oluyorum derin nefes alamıyorum:eek:lmaz:

o bendede arada oluyo akşamları daha çok oluyo ama benim nefes darlığı rahatsızlığım var

IMG]http://www.animated-gifs.eu/dolls-animals/0021.gif[/IMG]
0022.gif
0023.gif
0024.gif
0025.gif

0026.gif
0027.gif
0028.gif
0029.gif
[/QUOTE]

X