'reisin karşısına çıkmaya,ülkeyi yönetmeye aday mı var' , 'bunlar daha masasını yönetemiyor, ülkeyi nasıl yönetecek' diyenlerin ekmeğine yağ sürdü işte.
Bir yorum okudum, ne doğru.
Erdogan balkonu yıkatmaya başlamistir
Ben şaşırmadım hiç. Bekliyordum zaten
Masadaki diğer partilerin pek bir etkisi olmadığı için bu çıkışın Akşener’den olacağı da belliydi.
Ben muhalefetin, muhalefet kalmak istediğini düşünüyorum.
Bugün Twitter da denk geldim;
Bu iktidardan kurtulmanın yolu, bu muhalefetten kurtulmaktan geçer, gibi bir şey yazıyordu.
Harfi harfine katılıyorum.
Sağa kay banada yer açErdogan balkonu yıkatmaya başlamistir
hep son dk erdoganin ekmegine yag suruyolar ikinci ekmelettin vakasi gibi bisey oldu。 evet anketler mansur dedi。ama cogunluga masada uymaliydi hadi uymadi edebiyle kalkmaliydi masadankimseye söyleme, tarih yazacakmış(!)
Siyasi nezaketsizlik olarak yorumladılar belediye başkanlarını göreve çağırmasını.hep son dk erdoganin ekmegine yag suruyolar ikinci ekmelettin vakasi gibi bisey oldu。 evet anketler mansur dedi。ama cogunluga masada uymaliydi hadi uymadi edebiyle kalkmaliydi masadan
aynn oyle niye sandiga gidiyosak sankiSiyasi nezaketsizlik olarak yorumladılar belediye başkanlarını göreve çağırmasını.
Kibarca söylüyorlar tabi :)
Sen masadan kalk, sonra da masadaki partinin belediye başkanını cumhurbaşkanı adayı olarak iste.
Madem kalkıyor, koysun adaylığını
Ben artık her şeyin bir senaryo olduğuna inanıyorum. Bir şekilde sonuç belli, süreç de kılıfına uyduruluyor gibi.
Biz de Truman Show gibi yaşıyoruz sanıyoruz :))
Hak edildiğimiz gibi yönetiliyoruz bence.Bence masadan ayrılması iyi oldu:)niyetler başka...Atatürk gibi liderler doğmaz artık umudumu kestim.ilkokulda arkadaşlarla Atatürk büstüne bakıp hayran kalırdık...ülkeye medeniyeti getirmekle kalmadı aşıladi yasalaştırdı,Ben artık bu ülkede Atatürk gibi (üslup)konuşan giyinen birini istiyorum adam gerçekten lider her yönüyle...yönetim herkesi her düşünceyi her kültürü benimseyen birinin elinde olması gerek, yeterince bölündük huzur istiyorum istihdam istiyorum en önemlisi eğitim.kaç senedir gelen milliyetçilik öne sürüyor bu politika bitirdi duygularla uyuyorlar...herkesi birbirine düşürdüler,en büyük milliyetçi Atatürk.mükemmel olması gerekmiyor bu ülkeye çok şey katı.
Halbuki daha attıkları imzalar kurumamıştı, ha haksızdır da diyemem, tüm sosyal medayada bile dalga konusu olmuştu, kılıçdaroğlu aday olmasın diye, tüm bu kamuoyunun düşüncesine rağmen gidip aday çıkaracaklar kk'yı.
Belediye başkanları riskli ellerinden alınabilir Ekrem İmamoğluna bir göz dağı verildiHalbuki daha attıkları imzalar kurumamıştı, ha haksızdır da diyemem, tüm sosyal medayada bile dalga konusu olmuştu, kılıçdaroğlu aday olmasın diye, tüm bu kamuoyunun düşüncesine rağmen gidip aday çıkaracaklar kk'yı.
Defalarca kaybetmiş biri Kılıçdaroğlu. Mansur Yavaş tan daha riskli benceBelediye başkanları riskli ellerinden alınabilir Ekrem İmamoğluna bir göz dağı verildi
Mansur yavaş oy kitlesi riskli güven yok
şuan için en iyisi kk her kesimden oy alabilir?bence buda çok önemli
Meral akşener güven vermiyor üslubu hoşuma gitmiyor,artık bu tarz konuşan insanlar tahammülüm kalmadı. Ekrem İmamoğlu gönlümdeki aday cesur kararlı modern bilgili zamanla tecrübe kazanırdı.ülke yönetimi ic politika dış politika iyiye giderdi eşide naif bir bayan first leydi:)bakalım kk aday hayırlısıDefalarca kaybetmiş biri Kılıçdaroğlu. Mansur Yavaş tan daha riskli bence
Yine de Akşener o masaya otururken yeter ki Erdoğan gitsin diyerek oturduklarını unutuyor.
İkisi de kişisel hırslarından ödün vermiyor
Çok da vatandaşı düşünmüyorlar demek.
Meral akşener güven vermiyor üslubu hoşuma gitmiyor,artık bu tarz konuşan insanlar tahammülüm kalmadı. Ekrem İmamoğlu gönlümdeki aday cesur kararlı modern bilgili zamanla tecrübe kazanırdı.ülke yönetimi ic politika dış politika iyiye giderdi eşide naif bir bayan first leydi:)bakalım kk aday hayırlısı
Muharrem ince çok sert çıkışları var otorite kötü bir hastalık haksızlık yapıldığı konusunda kararsız kaldım kapalı kapılar ardında ne talepleri var bilemiyoruz derin işler bunlar:)su durumda aday olması,oyların az bir kısmını alacak malesef.Kılıçdaroğlu ılımlı biri elini masaya varmadığı için sevmiyorlar sol kesim samimi olsa birleşse kazanır bence bakalım ortalık karışık:))Meral Akşener o siyasi geçmişle aday olmasın zaten.
Ama imamoğlu için ben sizin gibi düşünmüyorum.
O da mevcut olanla aynı potansiyele sahip gibi. Oturaklı biri değil. Bazı çıkışlarındaki benzerlik beni korkutuyor.
Eşi hanımefendiyi beğeniyorum tabi.
Mansur başkan gönlümdeki adaydı.
Tabiki bu şekilde Akşener in demesiyle değil, 6’lı masa kararıyla olsaydı.
Muharrem İnce de kaybedenler kulübünden ama Kılıçdaroğlu ndan daha çok şansı hak ettiğini düşünüyorum. Ona da verilen oy, oyları bölecek sadece
Hdp var tabi bir de, masada yer alma ihtimali var artık iyi parti kalktığına göre.
İçinde yaşamasak çok heyecanlı memleket aslında
Asla gerilim bitmiyor.
Sonuçta 2. Tura kalacak, ve hepsinin ortak söylemi, 2. Turda Erdoğan’ın karşısında kim varsa ona oy verecekleri yönünde.Muharrem ince çok sert çıkışları var otorite kötü bir hastalık haksızlık yapıldığı konusunda kararsız kaldım kapalı kapılar ardında ne talepleri var bilemiyoruz derin işler bunlar:)su durumda aday olması,oyların az bir kısmını alacak malesef.Kılıçdaroğlu ılımlı biri elini masaya varmadığı için sevmiyorlar sol kesim samimi olsa birleşse kazanır bence bakalım ortalık karışık:))