- 14 Kasım 2024
- 12
- 4
- 26
- Konu Sahibi tatlisbirkiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha merak ediyorummm napiyim. Bişeyler almak istiyorumÇocuk: anne benim bile cinsiyetimden haberim yog
Ortak kullanabilecek şeyler tercih et o zaman hayatım gri krem beyazHahahaha merak ediyorummm napiyim. Bişeyler almak istiyorum
Haklısın tatlımmmmmOrtak kullanabilecek şeyler tercih et o zaman hayatım gri krem beyaz
Bence kız bebek canımSelam kızlar , 6 haftalık hamileyim. Cinsiyetini fazlasıyla merak ediyorum. Kız - erkek tabii ki fark etmez ama merak ediyorum
Nub ve Ramzi teorisi varmış. Doğru mu ?
Veya hurafeler , belirtiler doğru mu sizce ?
Eki Görüntüle 3503607
İnşallah tatlımBence kız bebek canım
Canım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal miSelam kızlar , 6 haftalık hamileyim. Cinsiyetini fazlasıyla merak ediyorum. Kız - erkek tabii ki fark etmez ama merak ediyorum
Nub ve Ramzi teorisi varmış. Doğru mu ?
Veya hurafeler , belirtiler doğru mu sizce ?
Eki Görüntüle 3503607
Evet normalCanım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal mi
5 gün sonraya randevu aldım kese gözükür müEvet normal
Bilmiyorum o sizin beta HCG değerinize bağlı. Son adet tarihiniz ne zaman5 gün sonraya randevu aldım kese gözükür mü
15 ekimBilmiyorum o sizin beta HCG değerinize bağlı. Son adet tarihiniz ne zaman
Tarihe göre 4+4sünüz 5 gün sonra 5. Hafta bitmiş olur görüledebilir geçe de kalabilir15 ekim
Evet tatlım. Kesinlikle normal. Bende de oldu çok , doktora gittiğimde “yerleşme krampları” dedi. Sağlıklı gelsin minicikCanım 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Adet ağrılarım oluyor özellikle akşamları ara ara normal mi
9 haftalik banada bakarmisiniz
Kıza benziyor sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah canım9 haftalik banada bakarmisiniz
Bide buna bakarmisiniz arkadasinKıza benziyor sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırsınız inşallah canım