• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklı kız'ın çeyizi:)))

ya bende niye yok inserte image ya şu resim yklemeyi beceremiyorum konu açmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa:19:

Konuya cevap ver dedikten sonra ataç şeklinde olan (eklentiler) kısmı tıkla, açılan yerden dosya ekle de, dosyaları seç diyip fotoyu seçtikten sonra upload files de ve bitince içeriğe ekle diyorsun bitiyor :) biraz uzun ve karışık gibi gözükse de adım adım yazdım ;)

Yaa ne kadar guzel herşeyin bayildim,.hepsbirbirinden şirin. Ya ben de mutfakta eğlenceli şylere o yüzden en çok.sebze soyacagini merak ettim nerden aldın onu acaba çok sirin :16: hepsini mutlulukla kullanırsin inşallah cAnim sevgiler:nazar::nazar::nazar::3:

Yaa ne kadar guzel herşeyin bayildim,.hepsbirbirinden şirin. Ya ben de mutfakta eğlenceli şylere o yüzden en çok.sebze soyacagini merak ettim nerden aldın onu acaba çok sirin :16: hepsini mutlulukla kullanırsin inşallah cAnim sevgiler:nazar::nazar::nazar::3:

canım benimmm çok teşekkür ederimmm:) o soyacak gondol marka canım ben herhangi bir markette rastladım ona hatta çeyizime ilk aldığım parçaydı o :)

canım benimmm çok teşekkür ederimmm:) o soyacak gondol marka canım ben herhangi bir markette rastladım ona hatta çeyizime ilk aldığım parçaydı o :)

ya ben de henuz hıcbır seyım olmamasına ragmen dogru durust boyle tatlı seylerı gorunce dayanamıyorum ıste, çeyızdekı buyuk parcalardan boyle kucuk sırın seyler daha cazıp gelıyo bana:16: yaa bende ıstıyorumm ben de ıstıyorumm ıstee:) marketlerede daha dıkkatlı bakıyım etrafıma bundan sonra:1::46::46:

ya ben de henuz hıcbır seyım olmamasına ragmen dogru durust boyle tatlı seylerı gorunce dayanamıyorum ıste, çeyızdekı buyuk parcalardan boyle kucuk sırın seyler daha cazıp gelıyo bana:16: yaa bende ıstıyorumm ben de ıstıyorumm ıstee:) marketlerede daha dıkkatlı bakıyım etrafıma bundan sonra:1::46::46:

canım benim inanırmısın bende aynıyım daha ortada hiç bişeyim yokken peçete halkası almıştım arkadaşlarım çok gülmüşlerdi bana insana öyle şeyler gerçekten daha zevkli geliyor:)

canım benim inanırmısın bende aynıyım daha ortada hiç bişeyim yokken peçete halkası almıştım arkadaşlarım çok gülmüşlerdi bana insana öyle şeyler gerçekten daha zevkli geliyor:)

aynen ya ben de henuz hıcbıseyım yokken dikiş kutusu aldım:1::1::1: annem felan baya dalga geçti artık dikiş dike dike ölürsün felan diye:1: napıyım ama çok tatlıydı dayanamadım:9:

güle güle kullanmak nasip etsin allah:) canım puantiyeli tabak takımını nerden kaça aldın acaba[/QU]

amin canım benimm... ben o takımı bekarken evime sıradan bir marketten almıştım canımmm..ama şimdi kütahta porselende bi benzerini gördüm :)

teşekkürler ay başında ilk işim kütahya proselene uğramak olacak :)

Back
X