meraklı erkek we kadınlar tuwaleti..........

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
38
meraklı erkek we kadınlar tuwaleti
modern bır hastahenede cok sıkısan bır adam defalarca denemesine karşın dewamlı mesgul olan erkekler tuwaletıne giremez adamın zor durumunu gören bır hemşire adamın halıne acır we --bayım duwardakı tusların hiçbirine dokunmayacagınıza söz weririseniz bizim özel tuwaletımızı kullanabılırsınız diyerek yardımcı olur

adam teşekkür edr ihtiyacını gıderdıkten sonra gözleri duwardakı ıs--ıh--tp--otc yazan rengarenk tuslara takılır bıraz tereddüt edr söz wermiştir
ancak merakını yenemeyerek --ıs--yazan bırıncı tusa dokunur altından fıskıran ılık su anında adamın altını yıkar erkekler tuwaletınde boyle bır lüksü hiç yasamamıstır daha buyuk bı beklentıyle --ıh--tusunada basar sonuc olaganüstüdür bu kez ılık su yerıne alttan bahar cıceklerı kokulu ılık hawa nazık yerlerını kurulamaktadır adam tereddütsüz --tp--tusuna basar bu kezde talk pudrasının oksayıcı etkisi ile kendınden gecer
son tusun daha görkemli olacagına kuskusu bıle olmayan adam --otc-- tusunada basar
we gözlerini acıp hastahanede gördüğü ilk sey hemşirenın yuzu olmuz we bana ne oldu böyle diye sormuş acı içinde son hatırladıgım sey hemşirenın özel tuwaletinde --otc-- tusuna basmak der hemşirede biliyorum onu ben der we --otc-- özel tampon cıkartıcı demektır der
pipiniz yastığın altında..................

Son düzenleme:
Canım müthiş ötesiydi tesekkürler,rep hakkımı bugünlük doldurmuşum :çok üzgünüm:

WOOHOO257E14_20316.gif

bi dahaki sefere telafi edrsin artık şekerim :lepi::lepi::lepi:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

adamin basina ne gelirse ya merakdan ya bilmem neyden diye bosuna dememisler her seye maydanoz olmamasi gerekdiginide gecde olsa farketmisdir kessin:roflol:

:roflol::roflol::roflol:ay bu tuvalette aldatan erkekleri oturtmak lazım..kaydırgubbakcemile

:1shok::1shok: iyi olmuss ne merak ediyo o kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X