MERAKLI ELTİM...

Boşver bence hiç muhattap olma kafanı boş yere yormaya değmez .
bu dönem hassas ve zaten maddi manevi yıpranıyoruz birde bu dengesizin merakı yüzüne canımı sıkmayayım en iyisi
Klasik elti modeli, her ailede olan tiplerden. Ona takıp hiç stres yapmayın bence
bende şey düşünüyorum eltimde istiyor ama olmuyor benim olmasından korktuğunu düşünüyorum

Yapma işte rahatsız olduğunu şu an belli etme daha önünü alamazsın kadının amacı zaten seni rahatsız hissetirmek

arayıp güzellikle konuşmak istedim ama sonra boşver anlamaz dedim dahada aradı bağırdı çağırdı diye ortalığı ateşe verebilecek birisi
bu tarz zehirli insanlarla hiç muhatap olmaya gerek yok canım dediğin gibi olayları farklı lanse edebilir sen sürecine odaklan eltiniz muhtemelen size odaklanmış şekilde kendi kendini yiyip bitirecek haberi yok

bu tarz zehirli insanlarla hiç muhatap olmaya gerek yok canım dediğin gibi olayları farklı lanse edebilir sen sürecine odaklan eltiniz muhtemelen size odaklanmış şekilde kendi kendini yiyip bitirecek haberi yok
ya gerek yok bu yaptığına allah onada versin banada ilk torun muhabbeine girdi sanırım yani benim öyle bir problemim yokki eşimin ailesi beni sevmez yani benden olacaklarada çok meraklı değiiler benim 5 onun 1 olsada onun 1 tane daha kıymetli olacak o kaçarak evlendiği ve bir oturduğu için banada demişlerdi bir oturmayı ben kabul etmemiştim el üstünde tutuldu hep

Ben olsam eşimle yurtdışı gezisi planlıyoruz falan diyip onu iyice tribe sokardım. Yumuşak karnınız olduğunu bilmesin ordan vurur bu çatal dilliler

Tabi ki arayıp bu konuyu konuşma. Direkt sana sorarsa da neden ısrarla bunu öğrenmek istiyorsun. Kardeşime varana kadar bu soruyu neden soruyorsun. Benim bebek istememle ne gibi bir alakan var? Diye sor. Ama çok mesafeli ve ciddi bir şekilde öyle ki sana bu soruyu sormakla sana hakaret etmek aynıymış gibi algılasın. Keskin bir sınır çiz. Benim senin bebek planınla alakm olmadığı gibi senin de benim planımla alakan yok. Dersin.
Bu ne banallik ya. Sanki savaşa er kişi yetiştiriyoruz

Ay ne kadar terbiyesizmiş. Millete gidip dayı olmak istemiyor musun diye sormak ne resmen seks hayatını başkasıyla konuşuyor. Nefret ediyorum çocuk muhabbetinden. Kimseye de sormam çok ayıp yani. Belki olmuyor belki istemiyor. Bi bana mı mahrem geliyor bu konu

İnsan kaynına bebek dusunuyor musunuz der mi? Mesafeli ol. Bana gelip kaynım bebek dusunuyor musunuz diyemez. Derse bir daha yüzüne bakmam konuşmam. Salak salak işler.

Amcasından pırlanta bileklik çocuğumada besibiyerde istiyorum madem deyin sen çok sordun ya ondan yaptım çocuğu ee artık bı zahmet elini taşın altına koyarsın deyin gülücük emojisi koyup gönderin ne tuhaf ya çocuk yaristiracak başka işi yok kendini hipodrom da sanıyor heralde.Yazik ya onun kafa da zor yanı başka iş güç yok koca dışında hayat yok sıkılmıştır işte anne olursa oyalanir gerçeği bu.Acırdım ben sinirlenmem bunu onada belli ederdim

Senin eltine yapacağın en cevap MUTLU olmak . Duyma görme bilme mutlu ol sadece. O seni mutsuz huzursuz edince mutlu oluyor. Sen mutlu ol o sinir olsun .

İşsiz mi? Muhattap olma

Kendi kaçarak evlendiği için mutsuz.Sizi kıskanıyor öne geçme çabası var bırakın önce o anne oluversin rahatlasin

Eltilerin savaşı gerçekmiymiş

Sana bişey anlatmak istiyorum, eltim var benden sonra evlendi ben 6 yıllık evliyim kendisi 3 yıl felan. Benim yok kendisinin hemen oldu 2 aylık evliyken nasip oldu ona onun adına da ben çok sevindim fakat kaynanamdan ondan bundan duyunca benim adet düzensizliğimi tedavilerimi felan be ağzımı da arıyodu , hamile kalınca benim hakkımda söyledikleri şu oldu;

1. O benim bebeğimi kıskanıyor
2. O menepoz.

3. Allah sizede versin.

4. Heryerden durduk yere engelleme silme ve extra kaynımda bana neler etti. Anlatsam hikaye olur.

Benim yaptıklarım ise:

1.Düğün hediyeleri
2. Cocuk için hemen tebrik
3. Hemen bebek hediyeleri düşünmek ve alışverişe gitmek çünkü aileye bebek geliyordu ve ben tüm kalbimle seviniyordum :)

4.bütün yaptıklarımın altında ezildim hakaretler işittim.

Bana olan etkisi ise :

3 yıl psikolojik sorunlar be psikologlara gittim çünkü tedavi görüyodum çocuk için ve evliliğime çok ciddi yansıdı bunlar ağır bir dönemdi. Eltim dışnda da çok kişi sorup duruyordu ve kilo aldıkca aldım gelp karnımı okşuaynda oluyordu :)

Sana önereceğim tek şey yüzüne karşı karşıya gelirseniz : Sana ne benim yatak odamdan neden soruyorsun soruşturuyorsun istiyosanız siz yapın çocuk de geç. Yüzüne vur ve bidaha kesinlikle bişeyini paylaşma ve iletişimini kes. Seninle daha çok uğraşır. Çok terbiyesiz insanlar bunlar belli. Seninle sidik yarıştırıyosa birak tek yarışsın kaybeden kendi olucak tecrübem sabit aşko , eskiden buraya yazmak deşifre olmak istemezdim ama unutamayacağım bir olay o yüzden utanması gereken kişi de ben değilim. O yüzden anlattım

Bebek istediginizi belli etmeyin sorarsa biz henüz düşünmüyoruz eşimle doya doya aşkımızı yaşayacağız gezip tozacagiz birbirimize vakit ayıracagiz...çocuk sorumluluğu almak istemiyorum ilerde nasılsa olur ama bu günler bidaha gelmez deyin...bırakın oyun canı sıkılsın

İnsan kaynına bebek dusunuyor musunuz der mi? Mesafeli ol. Bana gelip kaynım bebek dusunuyor musunuz diyemez. Derse bir daha yüzüne bakmam konuşmam. Salak salak işler.
kendisi malesef çok yersiz birisi bu şeklde konuşacak ben ve eşim mesafeliyiz birbirimize gitmeyiz bile ama kendisi bu soruları soracak kadar terbiyesiz malesef eşide öyle eşim bana böyle şeyler sorma dediğinde bile ay nevar nolacak diyebiliyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…