- 2 Aralık 2024
- 81
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayatsenveben
-
bu dönem hassas ve zaten maddi manevi yıpranıyoruz birde bu dengesizin merakı yüzüne canımı sıkmayayım en iyisiBoşver bence hiç muhattap olma kafanı boş yere yormaya değmez .
bende şey düşünüyorum eltimde istiyor ama olmuyor benim olmasından korktuğunu düşünüyorumKlasik elti modeli, her ailede olan tiplerden. Ona takıp hiç stres yapmayın bence
Evet canım derdi o senden istediği tepkiyi alamadığı için bu tarz yollara başvuruyorkardeşimin bana söyleyeceğini biliyor dediğiniz gibi kavga çıkarmamı istiyor sanırım
Yapma işte rahatsız olduğunu şu an belli etme daha önünü alamazsın kadının amacı zaten seni rahatsız hissetirmekartık son çare kayınvalidemi arayıp lütfen oğlunla ve gelininle konuş irdelemesinler diyeceğim eşim kaynımla aslında konuştu karın neden bu kadar merak ediyor diye ama malesef ikiside tencere kapak gibiler bi sonuç çıkmadı
arayıp güzellikle konuşmak istedim ama sonra boşver anlamaz dedim dahada aradı bağırdı çağırdı diye ortalığı ateşe verebilecek birisiEvet canım derdi o senden istediği tepkiyi alamadığı için bu tarz yollara başvuruyor
haklısın canımYapma işte rahatsız olduğunu şu an belli etme daha önünü alamazsın kadının amacı zaten seni rahatsız hissetirmek
bu tarz zehirli insanlarla hiç muhatap olmaya gerek yok canım dediğin gibi olayları farklı lanse edebilir sen sürecine odaklan eltiniz muhtemelen size odaklanmış şekilde kendi kendini yiyip bitirecek haberi yokarayıp güzellikle konuşmak istedim ama sonra boşver anlamaz dedim dahada aradı bağırdı çağırdı diye ortalığı ateşe verebilecek birisi
ya gerek yok bu yaptığına allah onada versin banada ilk torun muhabbeine girdi sanırım yani benim öyle bir problemim yokki eşimin ailesi beni sevmez yani benden olacaklarada çok meraklı değiiler benim 5 onun 1 olsada onun 1 tane daha kıymetli olacak o kaçarak evlendiği ve bir oturduğu için banada demişlerdi bir oturmayı ben kabul etmemiştim el üstünde tutuldu hepbu tarz zehirli insanlarla hiç muhatap olmaya gerek yok canım dediğin gibi olayları farklı lanse edebilir sen sürecine odaklan eltiniz muhtemelen size odaklanmış şekilde kendi kendini yiyip bitirecek haberi yok
İşsiz mi? Muhattap olmaKızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Kendi kaçarak evlendiği için mutsuz.Sizi kıskanıyor öne geçme çabası var bırakın önce o anne oluversin rahatlasinKızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Eltilerin savaşı gerçekmiymişKızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
Sana bişey anlatmak istiyorum, eltim var benden sonra evlendi ben 6 yıllık evliyim kendisi 3 yıl felan. Benim yok kendisinin hemen oldu 2 aylık evliyken nasip oldu ona onun adına da ben çok sevindim fakat kaynanamdan ondan bundan duyunca benim adet düzensizliğimi tedavilerimi felan be ağzımı da arıyodu , hamile kalınca benim hakkımda söyledikleri şu oldu;Kızlar selam eltimle 2 ay ara ile evlendik geçen yıl 2023 eylülde ben 2023 kasımda o evlendi onun kaçarak oldu o ilk başlarda kayın validemle yaşadı ben eşimin ailesi nışanlılık dönemimde yaşadığım problemler nedeni ile çok mesafeliyim gerekmedikçe aramam konuşmam onlarda bana öyle hep bir çizi hep bir mesafe var eltim ile de bir samimiyetimiz yok ama yıllardır tanıyoruz birbirimizi haliyle ona karşıda mesafeliyim eşimde ailesi ile arada sırada görüşür ikimizinde çocuğu yok biz 1 senedir istiyoruz ama olmadı o istiyormu istemiyor mu bilmiyordum ama ikimizinde bebeği yok son zamanlarda sürekli bebek isteyip istemediğimizi soruyormuş eşime bebek düşünüyormusunuz biz düşünüyoruz diye soruyormuş biz bebek için hastaneye gidiyoruz hastaneye neden gittiğimizi soruyormuş bugünde kardeşimi markette görmüş ne zaman dayı olacaksın demiş instagramdan beni gizleyip bebek gönderileri paylaşıyormuş yani benim derdim bana yeter hassas bir dönemden geçiyorum birde bu basit şeyler canımı sıkmaya başladı eşim boşver sen dediği halde ısrarla soruyormuş evet belki bebek istiyor ve benden önce kalmak istiyor bunun için yaptığını düşünmeye başladım ama ben böyle bir yarışa girmedim ki kendi kendine triplere giriyor sanırım allah onada banada versin sizce arayıp bu durumu konuşayım mı çokta laf vermek istemiyorum
kendisi malesef çok yersiz birisi bu şeklde konuşacak ben ve eşim mesafeliyiz birbirimize gitmeyiz bile ama kendisi bu soruları soracak kadar terbiyesiz malesef eşide öyle eşim bana böyle şeyler sorma dediğinde bile ay nevar nolacak diyebiliyorlar .İnsan kaynına bebek dusunuyor musunuz der mi? Mesafeli ol. Bana gelip kaynım bebek dusunuyor musunuz diyemez. Derse bir daha yüzüne bakmam konuşmam. Salak salak işler.
evet eltisi olup eltisi ile sorunu olmayan yoktur bi taraf iyiyse diğer taraf sıkıntılıdırEltilerin savaşı gerçekmiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?