merakımıı giderirmisinizzz ....

fasee

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
6
0
6
Bursa
öncelikle merabalar yeni üyeyim ve sorum olucak gögsümden sıkınca süte benzer sıvı geliyor adetim 3 gün geçikti vee iştahımm çok açıldı sürekli acıkıorum evde test yaptım 2 gün önce ikinci çizgi silik çıktı birdaha denemedim acaba hamiemiyim gögsümden süt gelmesi engelmidir hamile olmama cevaplarsanız çok mutlu olucam lütfennnnnn

mrb arkadaşım göğüsten süt gelmesi prolaktin hormonuna bağlıdır ikinci çizgi silikse bence dr gidip kan vermelisin dr.en doğru kararı vercektir geçmiş olsun

Son düzenleme:
İyi sabrın varmış canım. Bence hemen bir kan testi yaptır. Prolaktinin yüksek çıkmasından dolayı göğsünden süt geliyor olabilir. Sıkma derim. Ayrıca yüksek prolaktinin gebeliğe büyük oranda engel olduğunu biliyorum. İstiyorsan inşallah hamilesindir.

inş adetimin geçikmsinden birgün sonra yapmıştım testi umarım sorunum yoktur tşkrlr
sorun yoktur derken anlayamadım siz hamile kalmak istiyormusunuz merak ettim
eğer hamile değilsenizde gögüsten süt gelme durumuda çok kötü bir durum değil , benimde bir ara hormonlarımdaki dengesizlikte dolayı gögsümden süt gelmişti

hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum eşim çok istiyor sorun çıkarsa çok üzülürüm o yüzden beklemeyi tercih ettim ama uykularım kaçıyo rüyalarıma giriyor artık ...

prolaktin hormonu yüksekse süt gelir.çoğu kez prolaktin fazlalığı gebeliğe engeldir ama istisnalar olabiliyor.bence hamilesin çünkü ablamında aynısı olmuştu.göğsünden süt geldiği halde yani prolaktini yüksek olduğu halde hamile kaldı.allah gönlüne göre versin

konuyla alakası yok ama bir önceki mesajımın başındaki şeytan avatarını ben eklemedim yanlış anlamayın diye belirtemk istedim
zaten bu sıra mesajlarımın başında bu tarz avatarlar beliriyor ilginç nasıl oluyor anlayamadım
canım inşa hamilesindir ALLAH gönlüne göre versin

bence testı tekrarla canım hamıle olma ihtımalın yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…