Belirti icin çok erkenArkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar aranıza yeni katıldımreglime 9 gün var ovulasyon um ayın 15 inde idi 16 . Gunumden itibaren önce sağ kasik ağrısı yasadim gaz sancısı çekiyorum bı iki gündür , bugünde bağırsak gruldamalari , sol kasık ağrısı üşüme yaşıyorum kaç gün sonra kan testi yapmalıyım en erken nezaman cikar düşün düşün araştır kafayı yiycem sakin ol demeyin yeterince kendime bu telkini veriyorum zaten olmusmudur var mıdır bilemiyorum ...
Belirti icin çok erken
Ben bide gittim bugün kan verdimBelirti için çok erken en az 4 5 gün bekleyip sonra test yapin yumurtlamadan sonra 12. Gün test yapmayı öneriyolar normalde en erken ama daha erken yapanlar da var tabi
Belli olmaz daha çünkü gerçekten erken beta HCG bildiğim kadarıyla ovulasyondan 6 7 gün sonra yükselmeye başlıyor yani tamamen umutsuz olma regl olmayı bekle olmazsan tekrar kan verirsin ya da evde test yaparsınBen bide gittim bugün kan verdime nabiza baka baka şaşı oldum sonra aldım cevabı oturdum tabi 0.100 01 ovulasyon dan 12 gün sonra yani 5 gün sonraya geliyo yükselir mi bacım değerim magma da en dipte çünkü ...
Sanırım bekliycem . Kan tahlilinden sonra bı aydinlanma geldi sağlıklı düşünmeye başladımBelli olmaz daha çünkü gerçekten erken beta HCG bildiğim kadarıyla ovulasyondan 6 7 gün sonra yükselmeye başlıyor yani tamamen umutsuz olma regl olmayı bekle olmazsan tekrar kan verirsin ya da evde test yaparsın
Hepimize oluyo bu inan ki hamile kalana kadar 2 yıla yakın zaman uğraştım her ay hamileyim diye diye gezdim sonunda regl oldum senin gibi hep bir hafta öncesinden test yapar yumurtlamadan sonra teste kadar deli gibi gün sayardım sadece hamile kaldığım ay bir korku geldi bana test yapmaya elim gitmedi içimden bı ses hamile değilsin dedi durdu gecikmem oldu 4. Gün arkadaşımın zoruyla test yaptım çok şaşırdım en umudumu kestiğim asla hamile değilim dediğim ay hamile kaldım stres de çok önemli kafaya bu kadar takmamaya çalış biliyorum zor ama ne kadar akışına bırakır rahatlarsan o kadar çabuk kavuşursun bebeğineSanırım bekliycem . Kan tahlilinden sonra bı aydinlanma geldi sağlıklı düşünmeye başladım
Oyy güle güle büyüt bebeğini inşallahHepimize oluyo bu inan ki hamile kalana kadar 2 yıla yakın zaman uğraştım her ay hamileyim diye diye gezdim sonunda regl oldum senin gibi hep bir hafta öncesinden test yapar yumurtlamadan sonra teste kadar deli gibi gün sayardım sadece hamile kaldığım ay bir korku geldi bana test yapmaya elim gitmedi içimden bı ses hamile değilsin dedi durdu gecikmem oldu 4. Gün arkadaşımın zoruyla test yaptım çok şaşırdım en umudumu kestiğim asla hamile değilim dediğim ay hamile kaldım stres de çok önemli kafaya bu kadar takmamaya çalış biliyorum zor ama ne kadar akışına bırakır rahatlarsan o kadar çabuk kavuşursun bebeğine
Yapamaman çok normal gerçekten bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama sen içini ferah tut inşallah en kısa zamanda hamile kal inşallah su an hamilesindirOyy güle güle büyüt bebeğini inşallahbu his bende de var biliyomusun olcak diyorum olmuyo olmiycak deyip SAlıyorum herhangi bi işi oluyo .. ayın 7 8 inden beri kafam meşgul . Bı dönem degerlendiricek zamanı beklemekle geciyo diğer dönem degerlendirmeyle şimdi eledik elegimizi astik tedbir bizden takdir Allah'tan deyip sabretmemiz gerekiyo YA PA Mİ YO RUUUM
Yaşını bilmiyorum ama rabbim senden razı olsun (ablam , kardeşim )Yapamaman çok normal gerçekten bunu yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama sen içini ferah tut inşallah en kısa zamanda hamile kal inşallah su an hamilesindir