Merak

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.252
548
29
Dert degıl ama merak ettim. Böcek görünce acayip kasınıyorum. Sizdede oyle oluyomu .Oluyosa nedeni ne olabılır .Sonuçta temas yok bişi yok ben gördüğümde bile kaşınıyorum .Kalbim çarpıntı yapıyo dayanamıyorum böcek görmeye .Anlatınca bıle kötü oldum o_O

Benimde tüm vücudum kaşınır
illa ki duş almam ve kafamdan atmam gerekir o düşünceyi.

ben bazı böcek türlerinden ve en çok ta fare den tiksiniyorum.

benim ki korku değil de tiksinmekten oluyor

yokmu bı çare ya. suan oturdugum evde. Hertaraf yeşillik örümcek görüyorum sürekli yavru kurbaga bıle gördüm ..

Ben de doktorumun tavsiyesiyle yaptırmıştım. Doktorunuz ne derse onu uygulayın lütfen. Ben asla yaptırmamcılara da güvenmeyin bu ara herkes doktor oldu tv’ler yüzünden çünkü.

Ben de doktorumun tavsiyesiyle yaptırmıştım. Doktorunuz ne derse onu uygulayın lütfen. Ben asla yaptırmamcılara da güvenmeyin bu ara herkes doktor oldu tv’ler yüzünden çünkü.

Ama ben emziriyorum .Dr bana bu antidepresan ları hamileler bıle kullanabilir dedı. Ve sonuç sutumden bebegıme geçti. Bı arkadaşıma sordum verdiği ilaçlat çok agır dedı .Oyüzden bebeğim sut emdiği surece hiçbi doktora güvenmek istemiyorum bebeğimin hayatı soz konusuysa varsin kasintimi noluyosa olsun. En fazla ıkı yasına kadar emzırıcem .Ondan sonra görünürüm ancak psıkolaga

Ayy fare den bnde cok tiksiniyorumm bir ara yere egilip bakıyordum koynumdan atladı kactı cıglık cıglıga delirdim resmen öldüm öldüm dirildim bir arada temuzlikde dolabı cekmistim silerken uzerine bastımm cok fenaa :kusmuk:

Back
X