Kız İsteme merak ettim :)

alzsry

kocaman bir kedi
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
18
0
86
Ankara
şimdi bu işin adına "görücü geliyor" deniliyor ya.. yani hanım kızı görmek isteyen kişilere deniliyor görücü :jeyyar: bu görücüler kızı beğenmezse ne oluyor? istemiyoruz diyebiliorlar mı ki? naniknanik böyle bişey yaşayan var mı yauzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
merakını giderem bari -tatlicadiarzu-
ben çok tanık oldum kızı beğenmezlerse bidaha arayıp sormuyolar :roflol:
eğer beğenirlerse 2 - 3 gün içinde ailenin fikirlerini sorup istemeye gelip gelemeyeceklerini soruyolar.vereliniortak

beni görmeye geldiler ve bayagı oturdular ikramlar kahveler derken konu açıldı baktım eşimin ailesi cümbürdak istedi yüzükle gelmişler şok olduk babam müsade istedi 15gün düşünmek için hazırlanmak içindi aslında ve15gün sonra vgeldi,ler verdi babam kayınbabam kolayını bulsa ogün alıp götüğrccekti oderce niyetrliydi hehe süperdi,

hmm,, yani görücü geldiklerinde hemen fikirlerini söylemiyorlar.. beğenirlerse sonra, benmezlerse hiç :jeyyar:

Ben tecrübesizim valla.. Peki gelenler oğullarını da getiriyorlar mı ? :)

beğenmiyolarsa gidiyolar bi daha da gelmiyolar heralde
Allah'tan ben yaşamadım gelmek isteyenlere sevgilisi var dedi annem kaydirigubbakcemile3

akasha oğullarını getirmiyolar bildiğim kadarıyla

evet bizdede öyle...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…