merhaba kızlar,
çamaşırımda birkaç damla kan oluyor bir kaç gündür ,sadece çamaşırımı kirletecek kadar birkaç damla geliyor sonra yok , dün olmuştu sonra gelmedi hiç, bugün tekrar birkaç damla, rengi kırmızı akıntı gibi değil yani,
bu arada adetlerim hep düzenlidir ve 10 gün oldu biteli yeni bir adet dönemi başlangıcı olamaz, anlayamadım bu nedir? yara sivilce falan da yok , umarım ciddi bir sorun değildir,korkuyorum
merhaba ... ne olabilir diye düşündüm ama anlam veremedim.
acaba yara falan olabilir mi? aslında en doğrusu hemen bir doktora gitmen canım. kafanı bi sürü şeyle meşgul edeceğine bir an önce git nedenini öğren. allah korusun kötü bir şey varsa bile (inşallah yoktur)
tedaviye başlarsın. geçmiş olsun..
merhaba kızlar,
çamaşırımda birkaç damla kan oluyor bir kaç gündür ,sadece çamaşırımı kirletecek kadar birkaç damla geliyor sonra yok , dün olmuştu sonra gelmedi hiç, bugün tekrar birkaç damla, rengi kırmızı akıntı gibi değil yani,
bu arada adetlerim hep düzenlidir ve 10 gün oldu biteli yeni bir adet dönemi başlangıcı olamaz, anlayamadım bu nedir? yara sivilce falan da yok , umarım ciddi bir sorun değildir,korkuyorum
canım yumurtlama dönemine denk geliyorsa o yumurtlama yüzünden de olabilir. bazı kadınlarda bazı dönemlerinde yumurtlamayı hissetme gibi bi durum söz konusu. bunun belirtileri yumurtladıgın tarafta sancı, akıntı hatta damla seklinde kanama olabilir. bütün belrtiler bir arada olmak zorunda değil, ona takılma, sadece kanama seklınde de olabilir. sen bi hesapla bakalım yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir mi?
cnmmmm bi süreeee bekle baktın devam ediyor gitt doktora..ama böle olanları çok duyuyorum önemli bşy deildr korma ama devam edersede yiende bi muayene ol sen:)