• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettim, biraz da korktum,

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
merhaba kızlar,
çamaşırımda birkaç damla kan oluyor bir kaç gündür ,sadece çamaşırımı kirletecek kadar birkaç damla geliyor sonra yok , dün olmuştu sonra gelmedi hiç, bugün tekrar birkaç damla, rengi kırmızı akıntı gibi değil yani,
bu arada adetlerim hep düzenlidir ve 10 gün oldu biteli yeni bir adet dönemi başlangıcı olamaz, anlayamadım bu nedir? yara sivilce falan da yok , umarım ciddi bir sorun değildir,korkuyorum

benimde adetlerim düzenlirdir bana da zaman zaman oluyor böyle üşüttüğümüz zamanlar ya da sıkıntılı olduğumuz zamanlarda olabilir

canım umarım bişeyin yoktur ama adet oldum diyorsun ikinci regl olman yara yada kist olabilir sanı filan var mı leke şeklinde ise drye git istersen

üşütme belki olabilir tatildeydim hava serindi,
Üşüttüğümde sarı akıntı olurdu yada yanma hissi ama hiç böyle olmamıştı,

merhaba ... ne olabilir diye düşündüm ama anlam veremedim.
acaba yara falan olabilir mi? aslında en doğrusu hemen bir doktora gitmen canım. kafanı bi sürü şeyle meşgul edeceğine bir an önce git nedenini öğren. allah korusun kötü bir şey varsa bile (inşallah yoktur)
tedaviye başlarsın. geçmiş olsun..

birkaç gün daha bekleyim olmazsa,
bu arada hiç jinekoloğa gitmedim, nasıl giderim bilmiyorum

canım üşütme olsa kan renginde gelmez ki ayrıca yanma da olur
sen en kısa zamanda git drye
alttan muayene etmiyor zatenn

birkaç gün daha bekleyim olmazsa,
bu arada hiç jinekoloğa gitmedim, nasıl giderim bilmiyorum

canım bence vakit kaybetmeden git bir an önce...en azından için rahat eder zaten alttan muayene etmezler merak etme korkulacak bir şey yok...

merhaba kızlar,
çamaşırımda birkaç damla kan oluyor bir kaç gündür ,sadece çamaşırımı kirletecek kadar birkaç damla geliyor sonra yok , dün olmuştu sonra gelmedi hiç, bugün tekrar birkaç damla, rengi kırmızı akıntı gibi değil yani,
bu arada adetlerim hep düzenlidir ve 10 gün oldu biteli yeni bir adet dönemi başlangıcı olamaz, anlayamadım bu nedir? yara sivilce falan da yok , umarım ciddi bir sorun değildir,korkuyorum

canım yumurtlama dönemine denk geliyorsa o yumurtlama yüzünden de olabilir. bazı kadınlarda bazı dönemlerinde yumurtlamayı hissetme gibi bi durum söz konusu. bunun belirtileri yumurtladıgın tarafta sancı, akıntı hatta damla seklinde kanama olabilir. bütün belrtiler bir arada olmak zorunda değil, ona takılma, sadece kanama seklınde de olabilir. sen bi hesapla bakalım yumurtlama zamanına denk gelmiş olabilir mi?

cnmmmm bi süreeee bekle baktın devam ediyor gitt doktora..ama böle olanları çok duyuyorum önemli bşy deildr korma ama devam edersede yiende bi muayene ol sen:)

bende tam ayşegülyıldız arkadaşımın yaptığı yorumu yapıcaktım..... aynen katılıyorum yazdıklarına....

10 gün önce adet olduğuna göre yumurtlama günün olabilir.. benim doktorum yumurtla döneminde butip kanamaların olabildiğinden bahsetmişti bana.....

ama tabiki bi doktora görünmende fayda var merak etme bekarsan muhtemelen karnından bakar yani çekinicek bişi yok:))

Back