Merak ediyorum

similementayn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
30
5
6
28
Merhaba arkadaşlar. 4 yıldır çeşitli antidepresanlar kullandım. Paxera redepra largactil sonra prozac dideral rexapin ve arada ativan olaxin ve xanax . Aslında iyileştim. Fakat yine tekrarladı. Kusma nöbetleri oluyor doktor depakin ve efexor verdi. Depakin tehlikeli bir ilacmis bipolar ve epilepsi değilim. Majör depresyon ve buna bağlı duygu durum bozukluğu var. Var mı yaşayan?

Geçmiş olsun öncelikle neden bu kadar sık ilaç değişikliği yaptınız acaba tam olarak problem neydi

Aslında 4 5 ay largactil 3 yıl paxera redepra arada ativan olaxinn kullandım son yıl da rexapin dideral prozac ve en son xanax. Sonra nöroloji doktoru depakin ve efexor verdi
Problem aslında baslarda yemek yiyememek kusmaktı sonra iyileştim. Ama geri kriz halinde sürmeye başladı 3 4 ayda 1. Bu arada sıklaştı

Kullanıyorum bnde 8 seneye yakın paxera kullandım geçen yaz atak geçirdim Bi türlü toparlanamadim ilacımı değiştirdi doktor efexor yazdı Bi de dideral içiyorum ama her gün kaygili ve endişeliyim en kötüsü de çevremde kimsenin bni anlamamasi

İlaçlar size iyi geliyormu bende kullandım onları aslında bazen iyi geliyordu bazen de atak geliyor

Valla benimde öyle bazen iyiyim bazen değil bilmiyorum nolcak böyle ama.gene halime şükrediyorum ise gidip geliyorum kendi işlerimi hallediyorum.hani kötünün iyisi derler ya o hesap işte sizde sadece majör depresyon mu var

Aslında benimki kaygı bozukluğuydu. Sonra ben böyle arada 5 6 gün yemek yiyemiyordum kendime gelemiyordum okulun ve evdeki sorunların yükü vardı üstümde maddi manevi sonra okulu bitirdim sorunlar biraz azaldı bu sefer iyilesmistim sonra bu sene çalışamadım ise girmeye korkuyorum önceki isim çok zorlayıcıydı eve kapanınca tekrarladı

Doktora dedim nöroloji doktoruna eeg çekti mr çekti nöbet geçirdiğim için kusmaya bağlı epilepsi yok dedi bipolar yok dedi yoğun kaygı bozukluğu ve ağır depresyondasın dedi

Arkadaşlar bende depremden sonra panik atak geçirdim aranızda xanax kullanan varmı ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz

Arkadaşlar bende depremden sonra panik atak geçirdim aranızda xanax kullanan varmı ? Ve ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Ben çok az kullandım fakat ben etkisini pek hissetmedim bir süre sonra da etki etmiyormuş doktor bağımlılık yaptığı için çok kötü olunca iç demişti. Şimdi ben bütün ilaçları bıraktım bir süredir aslında mutlu ve iyi olunca hayat yolunda olunca geçiyor. Ama sizinki deprem yaşamak inşallah sizinde geçer ve geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…