- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
-
- Konu Sahibi rakbenadam
Ben hazırlanırken libidom daha çok artıyor kendimi aynada görmek çok hoşuma gidiyor hazırlanırkenAy çyşe telaşlanıp libidomu sarsacağıma koyveririm gitsinhazır ortam kızışmışken giyecek falan düşünemem
Ben onu sadece adet döneminde giyiyorum, başka da yok zatenseksi şeyler görmeye alışınca hep onları gözleri arıyor gerçektenbenimki de rahat külot giydiğim zaman, ne oldu babanne külodu giymişsin diyor aynı bunlar
Ama o anne kilotları çok rahat hakkı yenmemeli lütfenseksi şeyler görmeye alışınca hep onları gözleri arıyor gerçektenbenimki de rahat külot giydiğim zaman, ne oldu babanne külodu giymişsin diyor aynı bunlar
Denemek lazım, doğum günü yaklaşıyor bir hinlik planlamaya başladımjartiyer her zaman yakar, uçuşa geçicek bence
Ben kendimi hep öyle görüyorum o daha hoş oluyorBen hazırlanırken libidom daha çok artıyor kendimi aynada görmek çok hoşuma gidiyor hazırlanırken
Bana kalsa ben günlük tanga giyerim çok rahat ama eşim izin vermiyorAma o anne kilotları çok rahat hakkı yenmemeli lütfen
Öyle rahat olan dantelliler de var yaAma o anne kilotları çok rahat hakkı yenmemeli lütfen
Yok hep öyle dolaşamam giydim şimdi eşofman altımı sweatımı oh be ha bire yıkanamamBen kendimi hep öyle görüyorum o daha hoş oluyor
Adetliyken iyi oluyor toto güzelce kapanıyor evet dantellileri de çıkmış çok şaşırdım baya da seksiler yaniÖyle rahat olan dantelliler de var ya
Ben yıkanırım sıkıntı yokYok hep öyle dolaşamam giydim şimdi eşofman altımı sweatımı oh be ha bire yıkanamam
Çocuk var yahu ha bire nasıl yıkanalımBen yıkanırım sıkıntı yokher daim dantelli iç çamaşırı, havaya göre de şık gecelik ya da şık pijama gündüz gecelikle gezmiyorum tabi
Denemek lazım, doğum günü yaklaşıyor bir hinlik planlamaya başladım
aaaaaa benBen hazırlanırken libidom daha çok artıyor kendimi aynada görmek çok hoşuma gidiyor hazırlanırken
ya ben de seviyorum dantelliyi,Ben yıkanırım sıkıntı yokher daim dantelli iç çamaşırı, havaya göre de şık gecelik ya da şık pijama gündüz gecelikle gezmiyorum tabi
Bahane hazır çocuklara, yetişkinler çocuklara göre daha çok terler o yüzden de sık sık banyo yaparÇocuk var yahu ha bire nasıl yıkanalım
Poposu geniş olanlardan al, ortası pencereli olanlarını yapmışlar çaprazlamaya lastik var çok güldüm ama şık duruyor. Araya kaçana ben de uyuz oluyorumya ben de seviyorum dantelliyi,
ama o araya girme olayı beni ayar ediyor
Kız çocuk gezerken olar mı sen de yani banyosu değil yapmak mesela hiç öyle şeyler yapamamBahane hazır çocuklara, yetişkinler çocuklara göre daha çok terler o yüzden de sık sık banyo yaparyazın günde 2 defa duşa girdiğim olur o yüzden çok garipsemiyorlar
Benimkiler küçük değil biri 7 diğeri 11 yaşında biz biraz uyuyacağız dediğimizde sorgulamazlar, alışıklar zaten halsiz olanın kendini yatak odasına kapatmasına, kapıya bile gelmezlerKız çocuk gezerken olar mı sen de yani banyosu değil yapmak mesela hiç öyle şeyler yapamam
tahrik olacak adam paçalı don giysen tahrik olur zatenhanımlar jaartiyer babydoll seksi tüm kıyafetleri giydiğinizde nasıl duruşlar yapıyosunuz yani kıyafeti çıkarıp alttan geceliğiniz cıkıyor sonrada sevişmeye mi baslıosunuz yoksa dur tuvalete gidip geliyim diyip gecelikleri giyip adamın karsısına geçip tatata mı diosunuzve dans ne biliyim kıvrımlar falan yapıomusunuz yoksa geceliikle adamın kucagına mı gidiyorsunuz
Ben de oyle dusundumErkek olmadığından emin olsam yazardım birşeyler ama yeni üyesin erkek olma ihtimalin yüksek sanki