Merak ediyorum yardım !

sinerJim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
182
1
0
İstanbul
slm arkadaslar. ben norlevo kullanımdan 1 hafta sonra kanamam oldu. kanamanın 2. günü ilişkiye girdim ve bosalma söz konusu oldu :S hani adetken hamile kalınılmazmış ya. norlevonun yaptığı kanama, regl ile aynı mı. yani regl olunduğunda yumurtlama olmuyo. norlevodada mı olmuyo. bunu merak ediyorum. 5. gün belirti felan yok bende hic biyerim ağrımıyoo

Yumurtlamasını falan bilemem ama kanama varken yumurtalıklar enfeksiyonlara açık oluyor...
Kanama olmadığı zaman daha temiz ilişkiyi tercih ederseniz daha iyi olur sizin için...

yok canım ya hiç duymadım ilçaın yaptığı adet kanamsı değil

adet günleri yumurtlama olmaz rahim zaten bebek için yaptığı hazırlığı dışarı atar adet kanaması bu yüzdendir.hadi diyelim sprmler kaldı içinde 3 gün yaşasa yine ymurtlamaya denk gelmez.hamile kalırsan mucize denir.çok çok dğüşük ihtimal.tabi şuda var.regl döneminde ilişki hiç sağlıklı değil.daha dikkatli olmanız sizin sağlınız için

kanaman normal adet kanaması gibi miydi?yani miktarı ve süresi?eğer öyleyse onu adet kanaması olarak sayıp bir sonraki kanamanı da ona göre hesaplayabilirsin. yani bu durumda risk, adet kanaması sırasında ilişkiye girince ne kadar oluyorsa bunda da o kadar olur muhtelemen...ama tabi biz doktor değiliz, emin olmak istersen bir sonraki adeti bekleyip eger zamanında olmazsa bi test alıp yapabilirsin çünkü şu an doktor da sana hamilesin ya da değilsin gibi bişey söyleyemez... geçmiş olsun...

adetim ay sonunda oluyo hep. adetim bittikten 2 qün sonra kullandım. kanamam normal adet kanamam qibiydi ve 4 gün sürdü. ama bünyem altüst oldu birdaha kullanmicamm :S

adetim ay sonunda oluyo hep. adetim bittikten 2 qün sonra kullandım. kanamam normal adet kanamam qibiydi ve 4 gün sürdü. ama bünyem altüst oldu birdaha kullanmicamm :S

adetin bittikten 2 gün sonra mı kullandın hapı? yani peş peşe regl oldun gibi bişey oldu? bişey çıkıcağını sanmıyorum ama bekleyelim görelim derim:) söylicek fala bişey yok:)sıkıntı yapma bu arada:)

hapı kullandım 7 qün sonra kanamam gercekleşti işte. yok sıkıntı yapmyorm zaten =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…