- 22 Temmuz 2010
- 37
- 0
-
- Konu Sahibi sevdacan26
Önemli değil canım,hepimizi bilgilendirmiş oldun,çok yakışmış canım,güle güle kullanberrylips sana özelden mesaj atamıyorum.100 mesaj olması gerekiyormuş.mesajını cevaplayamadım.kusura bakma
teşekkür ederim canım eline emeğine sağlıkgerçekten doğalötesi bir lensmiş...gözdeki sarı tonları 1 ton kadar koyultup hafif yeşertmiş ama arkadaşların da dediği gibi bazı fotolarda (sanırım o fotolarda göze biraz ışık da geliyor olmalıydı ki) doğal gözrenginden hiç farkı olmamış gibi...opaklığı çok az demekki..senin gözünde bile dibine girmeden anlaşılmayan bir renk vermişse gerçekten kahve gözlere hiç uymaz..ben almayı düşünüyordum ama bu lensi eleyim o zaman almayı..beni bir yanlışa düşmekten kurtardın sağol canım ama sana gerçekten çok yakışmış..benim de lenslerde aradığım doğallık buna yakın birşey zaten...inşallah elegance kahve ile onu yakalamayı düşünüyorum :)
teşekkür ederimÖnemli değil canım,hepimizi bilgilendirmiş oldun,çok yakışmış canım,güle güle kullan
bişey değil canım.gerçekten doğal.ben çok lens denedim.bunun kadar doğalı yok bundan sonra eleganse kahve gelir.freshlook pure hazel renk tonu güzel ama göze takınca portlek duruyor ve kayma yapıyor.aynı zamanda çok rahatsız bir lens.
istediğim göz rengimin bir-iki ton açılmasıydı onuda ışık vurdukça yapıyor.bu lensi yoğun ışık alan yerlerde kullanacaksın.her zaman kullanmıyorum.gerek yok çünkü.alışveriş merkezlerinde rengi iyi gösteriyor.en güzeli insanın kendi göz rengini vurgulaması.renkli gözlerde çok güzel durur.
bişey değil canım.gerçekten doğal.ben çok lens denedim.bunun kadar doğalı yok bundan sonra eleganse kahve gelir.freshlook pure hazel renk tonu güzel ama göze takınca portlek duruyor ve kayma yapıyor.aynı zamanda çok rahatsız bir lens.
istediğim göz rengimin bir-iki ton açılmasıydı onuda ışık vurdukça yapıyor.bu lensi yoğun ışık alan yerlerde kullanacaksın.her zaman kullanmıyorum.gerek yok çünkü.alışveriş merkezlerinde rengi iyi gösteriyor.en güzeli insanın kendi göz rengini vurgulaması.renkli gözlerde çok güzel durur.
ya süpersin çok teşekkürler fotograflar için.. çok yakışmış bence tabi senin gözlerin lenssiz de gayet güzel bir renge sahip.. ben senden bi ton koyuyum taksam nasıl durur acaba bilemedim ama alıcam bu lensden kesinlikle zaten focus seffaf kullanıyrum evergreen alırım değişiklik olursa olur olmazsa sorun değil artık:) pure hazel alma hatasına düştüm çok fena öyle böyle değil.. lens kutusunda durmaya mahkum oldu
bişey değil canım.benımde pure hazel lens kutusunda durdu.birkere gözumun arkasına kaçtı zor çıkardım.freslook markasını sevmiyorum.gözüme takınca lens başka yere bakıyor göz bebeği başka yere bakıyor.ve rahatsız ediyor.
bunu alırsan şeffaf niyetinede takabilirsin.
bende freeslook diamendos serisinin yeşil rengide vardı o daha belirgin renk veriyor.ama çapı büyük geldi bana onunda resimlerini koyucam
hadi bekliyoruz heyecanla :))