Kontakt Lens merak edilen focus evergren yorum sizlerin arkadaşlar.bence güzel

sevdacan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
37
0
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum şimdi size focus evergrrenle ilgili bilgi vereyim.çok yumuşak bir lens.çok rahatdiger renkli lensler gibi değil.aşırı yumuşak oldugu için takmak zor geliyor. elimde yamuluyor.gece pek belli olmuyor.eger gözleriniz açık kahve veya yeşilimsi ise tavsiye ederim.göz renginizi açıyor.vurguluyor ve belli olmuyor.yandan pörtlemiyor.çok doğal aşırı derecede.neredeyse şeffaf lens gibi.tekrar söyleyim koyu kahve gözleri açmaz bence.şimdi fotoğroflar.yorumlar sizin

Eklentiler

• $DSC00933.jpg
    $DSC00933.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 510
  • $DSC00935.jpg
    $DSC00935.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 494
  • $IMG_9034.JPG
    $IMG_9034.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 480
  • $IMG_9035.JPG
    $IMG_9035.JPG
    84,7 KB · Görüntüleme: 549
çok güzel çok doğal evet ama hiç opak değil,sizin gözünüzde bile belli olmuyor yakın çekimlerde tonu hoş ama diğer fotolarda biri kendi göüznüz diğeri focuslu olanlarda bile anlaşılamıyor neredeyse,ki taban renginiz çok açık,orta kahve gözü bile açmaz bence bu lensler..belirginleştirici olarak açık tonlu gözler kullanabilir yada çok hafif değişiklik için.. paylaşım için çok tşkler,ellerine ,emeğine sağlık

bişey değil ne demek.pencere önünde ,evde ,gece ışıgında belli olmuyor.zaten rengide kabında görüldüğü gibi belli belirsiz.sadece yüze ışık direk vurunca ,dışarda veya güneşli havalarda yeşil tonun hakim olduğu yerlerde (ormanlık alan) gibi yeşil tonlarında makyaj yaparsan,elamsı bir renk veriyor.bu lens kahve gözlere göre değil.

berrylips sana özelden mesaj atamıyorum.100 mesaj olması gerekiyormuş.mesajını cevaplayamadım.kusura bakma

Çok güzel durmuş bence,zaten gündüz belli oluyor herhalde,demek ki sarı alanları yeşertiyor,açık kahve göze gitmeyebilir ama,tanita kullanmıştım o da belirginleştiriciydi,pupilliydı ve tamamen sapsarıydı ama rahatsız etmişti çok,eğer rahat bir lensse şeffaf lens niyetine takılabilir herhalde,bence gözündeki sarı kısımları çok güzel yeşertmiş,çok yakışmış güle güle kullan:KK54:

teşekkür ederim canım.aynen öyle sarı kısımları yesertiyor.şeffaf kadar olmasada çok rahat.şeffafın farkı takıp çıkartmak kolay oluyor.bu çok ince bir lens olduğu için takıp çıkartmak zor oluyor..zar gibi.taktıktan sonra gözünde hissetmiyorsun.

teşekkür ederim canım eline emeğine sağlık :KK16: gerçekten doğalötesi bir lensmiş...gözdeki sarı tonları 1 ton kadar koyultup hafif yeşertmiş ama arkadaşların da dediği gibi bazı fotolarda (sanırım o fotolarda göze biraz ışık da geliyor olmalıydı ki) doğal gözrenginden hiç farkı olmamış gibi...opaklığı çok az demekki..senin gözünde bile dibine girmeden anlaşılmayan bir renk vermişse gerçekten kahve gözlere hiç uymaz..ben almayı düşünüyordum ama bu lensi eleyim o zaman almayı..beni bir yanlışa düşmekten kurtardın sağol canım :KK3: ama sana gerçekten çok yakışmış..benim de lenslerde aradığım doğallık buna yakın birşey zaten...inşallah elegance kahve ile onu yakalamayı düşünüyorum :)

teşekkür ederim canım eline emeğine sağlık :KK16: gerçekten doğalötesi bir lensmiş...gözdeki sarı tonları 1 ton kadar koyultup hafif yeşertmiş ama arkadaşların da dediği gibi bazı fotolarda (sanırım o fotolarda göze biraz ışık da geliyor olmalıydı ki) doğal gözrenginden hiç farkı olmamış gibi...opaklığı çok az demekki..senin gözünde bile dibine girmeden anlaşılmayan bir renk vermişse gerçekten kahve gözlere hiç uymaz..ben almayı düşünüyordum ama bu lensi eleyim o zaman almayı..beni bir yanlışa düşmekten kurtardın sağol canım :KK3: ama sana gerçekten çok yakışmış..benim de lenslerde aradığım doğallık buna yakın birşey zaten...inşallah elegance kahve ile onu yakalamayı düşünüyorum :)

bişey değil canım.gerçekten doğal.ben çok lens denedim.bunun kadar doğalı yok bundan sonra eleganse kahve gelir.freshlook pure hazel renk tonu güzel ama göze takınca portlek duruyor ve kayma yapıyor.aynı zamanda çok rahatsız bir lens.
istediğim göz rengimin bir-iki ton açılmasıydı onuda ışık vurdukça yapıyor.bu lensi yoğun ışık alan yerlerde kullanacaksın.her zaman kullanmıyorum.gerek yok çünkü.alışveriş merkezlerinde rengi iyi gösteriyor.en güzeli insanın kendi göz rengini vurgulaması.renkli gözlerde çok güzel durur.

bişey değil canım.gerçekten doğal.ben çok lens denedim.bunun kadar doğalı yok bundan sonra eleganse kahve gelir.freshlook pure hazel renk tonu güzel ama göze takınca portlek duruyor ve kayma yapıyor.aynı zamanda çok rahatsız bir lens.
istediğim göz rengimin bir-iki ton açılmasıydı onuda ışık vurdukça yapıyor.bu lensi yoğun ışık alan yerlerde kullanacaksın.her zaman kullanmıyorum.gerek yok çünkü.alışveriş merkezlerinde rengi iyi gösteriyor.en güzeli insanın kendi göz rengini vurgulaması.renkli gözlerde çok güzel durur.

evet canım haklısın..bence de en güzeli insanın kendi rengini değiştirme çabasına girmeden doğal güzelliğini yoğunlaştırıp vurgulaması...doğallıkta bir numara olduğu söylenen soloticalarda bile kendi gözünden uzak renkler seçtiğin zaman yine doğal olmuyor maalesef :KK31:

ya süpersin çok teşekkürler fotograflar için.. çok yakışmış bence tabi senin gözlerin lenssiz de gayet güzel bir renge sahip.. ben senden bi ton koyuyum taksam nasıl durur acaba bilemedim ama alıcam bu lensden kesinlikle zaten focus seffaf kullanıyrum evergreen alırım değişiklik olursa olur olmazsa sorun değil artık:) pure hazel alma hatasına düştüm çok fena öyle böyle değil.. lens kutusunda durmaya mahkum oldu

ya süpersin çok teşekkürler fotograflar için.. çok yakışmış bence tabi senin gözlerin lenssiz de gayet güzel bir renge sahip.. ben senden bi ton koyuyum taksam nasıl durur acaba bilemedim ama alıcam bu lensden kesinlikle zaten focus seffaf kullanıyrum evergreen alırım değişiklik olursa olur olmazsa sorun değil artık:) pure hazel alma hatasına düştüm çok fena öyle böyle değil.. lens kutusunda durmaya mahkum oldu

bişey değil canım.benımde pure hazel lens kutusunda durdu.birkere gözumun arkasına kaçtı zor çıkardım.freslook markasını sevmiyorum.gözüme takınca lens başka yere bakıyor göz bebeği başka yere bakıyor.ve rahatsız ediyor.
bunu alırsan şeffaf niyetinede takabilirsin.
bende freeslook diamendos serisinin yeşil rengide vardı o daha belirgin renk veriyor.ama çapı büyük geldi bana onunda resimlerini koyucam

bişey değil canım.benımde pure hazel lens kutusunda durdu.birkere gözumun arkasına kaçtı zor çıkardım.freslook markasını sevmiyorum.gözüme takınca lens başka yere bakıyor göz bebeği başka yere bakıyor.ve rahatsız ediyor.
bunu alırsan şeffaf niyetinede takabilirsin.
bende freeslook diamendos serisinin yeşil rengide vardı o daha belirgin renk veriyor.ama çapı büyük geldi bana onunda resimlerini koyucam

hadi bekliyoruz heyecanla :))

merhaba
resımlerınızı cok begendım ama lens hakkında anladıklarım var yardımcı olursanız sevınırım
bu lenslerı nerden alıyoruz ? fıyatı nedır
bc.leri kaç ve numaralı olanları varmı :)
benım göz çapım 8.3 oldugu ıcın cok zorlanıyorum lens konusunda doğal olması onemlı bu lensler gorunuste tam bana gore

X