• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak: Acaba dogumda yaninda kocanizin olmasi mi iyi olmamasi mi?

Life Death

Gɑlibɑ ben bu ɑşktɑ iyi hɑlden müebbet yedim.♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
550
705
18
Ay kizlar meraktan valla aklima takildi. :deli:
Cogu kadinlar dogum aninda kocasinin yaninda olmasini ister mesela bende isterdim eger olursa.Tabi annemde kesinlikle olsun isterim ilk olarak. Ama acaba erkegin dogum aninda olmasi iyi mi? Yani gordukleri karsisinda degisik tepkiler verirmi sonradan hani anlarsinizya. :KK53: Yada size daha mi saygi duyar o acilari cektigini gorunce?
Tecrubeleri olanlar olmayanlar fikirlerinizi merak ediyorum ha. :kahve:

esim yanimdaydi. fakat son anda sezeryan oldum. ameliyatta yanimdaydi. zaten ameliyati izlemedi. o benim esim tabiki dr yanimda olacak. annemden bile daha cok cekinirim. hastanede de esim tuvalete goturdu. camasirimi cekti etti yardim etti hep. hastalikta saglikta evliyiz biz. igrensr zaten evli olmamin anlami kalmaz. pedime kadar verdi ilgilendi. burada olgunluk onemli galiba. bu gunlerin gecici oldugunu biliyordu. hele o gobege ben bile bakamazken o hepsi gececek derdi. hayatinin en onemli anlarindan biri. bir de cocugu girdugu gibi asik oldu. iyi ki girmis ameliyata

Eee? Hadi kizlarr illa bir derdim varmi acmam lazimdi yaani :işsiz:

Instagram da biri paylaşmıştı. Eşi zorlamamak gerekiyormuş. İsterse girebilir yazıyordu. Eğer zorla ya da sen istiyorsun diye girerse cinsel soğukluğa sebep olabiliyormuş

Haydi kizlaaar. Dogum yapmis olanlar haaydii lilillililiii.. :halay: birderdimvar haydiiii. :KK34:

Haydi kizlaaar. Dogum yapmis olanlar haaydii lilillililiii.. :halay: birderdimvar haydiiii. :KK34:

Benim iki doğumumda da eşimde vardı hiçbir sorun olmadı sonrasında; hatta daha bir ay önce Normal Doğum yaptım eşim yanımdaydı ve herşeye dahil oldu bebeğin göbek bağınıda o kesti beraber yaşıyorsun her duyguyu her sancı geldiğinde ellerine yapışıp sıkıyordum ondan güç aldım

Bu konu tamamen eşlerle alakali bence. Yaninizda olmak istiyomu istemiyomu. Ben eşime girermisin doguma dedim. Seni öyle görmeye dayanamam dedi. Bizim icin konu kapandi.

eşim kendisi doğuma girmek istemedi , dayanamam seni o halde görmeye dedi. sonuçta her ne kadar ameliyat bölümüne girmeselerde kanı bir şekilde görüyorlar birde aletlerin sesini konuşmaları duyacaklar , fenalık geçiririm dedi. zaten şeker hastası , şekeri yükselir düşer ...

Benim esim hem istiyordu hemde korkuyordu. Son bir ay kala ben girmem bayilirim falan dedi.annem girsin dedi(benim annem türkiyede oldugu icin yanimda degildi) bende annenden utanirim dedim. Sonra dogum basladi yanindaydi , ama kizim ters geldi ve sezaryen oldum.yanimda hem kocam hem kaynanam vardi cunku kaynanam hastanede calistigi icin onu biraktilar. Kocam kizimla ilgileniyordu , kaynana da benimle. Hersey yolunda gitti yani ve seks hayatida; bir hafta gecti kocam yine kudurmaya basladi:KK49:kirk gun zor dayandi

Back