• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraba kızlar lutfen bi bakarmsnz

Misraasel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
15
1
1
28
26 yasım dırek konuya gırıcem 9 aylık bbgm var cildim cok bozuldu sarktı alnım coktü dogum sonrasıda kendıme bakım yptrmdm ama mutlu olmak ıstyrm ankaraya gıdıcez esimle allah nasip ederse ocakta cıldıme exoderm ip askı gıdı alma yptrcm yaptırmam lazım cunku psıkoljım berbat dısarı cıkmam kımseyle gorusmem aglama krızlerıim vardır yuzu guzellerı hep kıskanmısımdır hayatımı hep yuzume gore planlamaktan bıktım aynada ki o yuzden bıktım aglamak tan bıktım😭eşime guzel kendıme guzel gorunmek istyrm bna dua edin iyi kalpli melekler 😭😭💕💕💕🤲👍

Kas konturu tırnak ve ipek kirpık de yaptrcm kızlar sacımı da boytcm bn 1 senedir ne boya ne makyaj hıc bıse yapmadım😭😭😭

Cildiniz hormon degisikligi yüzünden bozulmus da olabilir. Laser felan yaptirmadan önce kadin dogum uzmaniniz sizi bir kontrol etsin. Üzülme eski görüntüne kavusursun. Ilk sene yorucu oluyor. Yüzüklerin efendisindeki gollum gibi gezdigim oldu. Sonra toparliyorsun. Dogumdan 12 saat makyaj yapip saclarina fön cekebilen kadinlara saygilar. Ben hic beceremedim. Bos zaman bulsam yemek yedim veya uyudum :D

26 yasım dırek konuya gırıcem 9 aylık bbgm var cildim cok bozuldu sarktı alnım coktü dogum sonrasıda kendıme bakım yptrmdm ama mutlu olmak ıstyrm ankaraya gıdıcez esimle allah nasip ederse ocakta cıldıme exoderm ip askı gıdı alma yptrcm yaptırmam lazım cunku psıkoljım berbat dısarı cıkmam kımseyle gorusmem aglama krızlerıim vardır yuzu guzellerı hep kıskanmısımdır hayatımı hep yuzume gore planlamaktan bıktım aynada ki o yuzden bıktım aglamak tan bıktım😭eşime guzel kendıme guzel gorunmek istyrm bna dua edin iyi kalpli melekler 😭😭💕💕💕🤲👍

Allah başka dert keder vermesin. :işsiz: . Korona zamanı iyi cesaret birde ufak bebeğiniz var. Bence önce online psikolojik destek alın.. Benim beyin emarı cekilmem lazimdi ona bile cesaret edemedim.

Cildiniz hormon degisikligi yüzünden bozulmus da olabilir. Laser felan yaptirmadan önce kadin dogum uzmaniniz sizi bir kontrol etsin. Üzülme eski görüntüne kavusursun. Ilk sene yorucu oluyor. Yüzüklerin efendisindeki gollum gibi gezdigim oldu. Sonra toparliyorsun. Dogumdan 12 saat makyaj yapip saclarina fön cekebilen kadinlara saygilar. Ben hic beceremedim. Bos zaman bulsam yemek yedim veya uyudum :KK70:
Kdn doguma neden gıdıcemki cnm acaba

Allah başka dert keder vermesin. :işsiz: . Korona zamanı iyi cesaret birde ufak bebeğiniz var. Bence önce online psikolojik destek alın.. Benim beyin emarı cekilmem lazimdi ona bile cesaret edemedim.
Psıkojık terapıde aldım cıldım duzelmeden psıkoljımd hıc duzelmıyo

Allah başka elem keder vermesin

Allah başka elem keder vermesin
Amin ama insanın kendı için bişeyler yapması kötü değilki bn boyle mutlu deilim fazlası nı istemiyorum sadece sıkayet ettıklerim duzelsın istyrm buda bi sorun cünki bn lohusalıgım cok agıratlattım

Şu salgın döneminde yapmayın bence, üstelik evde minicik bebeğiniz varken. Ruhen yorulmuşsunuz, anlıyorum. Online terapi ile destek almayı düşünmez misiniz?

Back
X