- 21 Nisan 2015
- 23
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi gunayhulya
canım bebebk yumurtalıkta gözükmezkikızlar dört gün önce dr gittim aşırı kasık agrısı ve adet düzensizliğinden dr alttan muane edıcem dedı neyse alttan muane falan yaptı normalde alttan muane ıle daha ıyı görülür ama sende ultrasaonda daha iyiy görünüyo dedi bnm ikinci evliliğim malesef ve bı kızım var 3 yasında.muane etti fakat kist falan yok dedi ama sol yumurtalıkta küçük bişey gördü ne oldugunu anlamak için hormon testi istedi beş tane acaba o küçük şey bebek olabilirmi sonucları yarın alıcam ama cok merak ediyorm belki aranızda böyle bişey yaşayan varsa nolur anlatın
Cok istiyorm ondan zaten bu sabirsizlikcanım bebebk yumurtalıkta gözükmezkineden istemiyomusun şuan için bebeği
inşaAllah canım bebekti o zmanCok istiyorm ondan zaten bu sabirsizlik
Hayir yok onun ilk bnmle 7aylik evliyim cok istiyorm bi bebegim olsn esimi daha mutlu ediyim ama napim her ay bi husran bu ay incir kuru kullan dim bi hafta kasik agrisinda duramadm iste dr gittim bunlar olduinşaAllah canım bebekti o zmanne kadarlık evlisin eşininde çocuğu varmı
anladım canım Rabbim şifalar versin panik yapma bak ne güzel bi çocuğun varmış zaten inşAllah eşinde bi problem yoktur bizimde 3.5 senedir olmuyor bende bi sorun yok eşimde sayı az yinede olur diyolar doğalyolla diye diye nerdeyse 4 sene oldu daha fazla beklemeyiz inşAllah hemen gelir meleklerimizHayir yok onun ilk bnmle 7aylik evliyim cok istiyorm bi bebegim olsn esimi daha mutlu ediyim ama napim her ay bi husran bu ay incir kuru kullan dim bi hafta kasik agrisinda duramadm iste dr gittim bunlar oldu
Insallah ama ben cok sabirsizim yarin cikicak sonuclaranladım canım Rabbim şifalar versin panik yapma bak ne güzel bi çocuğun varmış zaten inşAllah eşinde bi problem yoktur bizimde 3.5 senedir olmuyor bende bi sorun yok eşimde sayı az yinede olur diyolar doğalyolla diye diye nerdeyse 4 sene oldu daha fazla beklemeyiz inşAllah hemen gelir meleklerimiz
tamam canım yaz bakalım bende takipte olcam merak ettimyaş kaç sizin ve eşinizinInsallah a
Insallah ama ben cok sabirsizim yarin cikicak sonuclar
Ben 20esim 25 canimtamam canım yaz bakalım bende takipte olcam merak ettimyaş kaç sizin ve eşinizin
oooo daha çok gençsiniz olur merak etmeyinBen 20esim 25 canim
Insallahoooo daha çok gençsiniz olur merak etmeyin
inşaAllah canım Allahın izniyle çoğu kişi bu ilaçlar sayesinde hamile kalıyoCanim sonuclari aldm hormon bozuklugu varmis cyclo progynova adli ilac verdi bu ilaci kllanirken hamjle kalabilirmiyim acaba