- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
Kizlar merhaba,
Basim agriyor, dogru duzgun dusunemiyorum! Bi el ativerin bana:)
Aksam is arkadaslarim gelecek, 4 veya 5 bayan. Bayanlar Turk degil Avrupali.
Evime ilk kez gelecekler, Türk mutfagi uzerinden gideyim diyorum. Aksam yemekli degilde, daha cok 'gün' tarzi hazirlik yapiyorum. Menüm tamam mi yoksa ekleme yapayim mi, simdilik vaktim var cunku. Bi yorum yaparmisiniz bi zahmet;
- Izmir kofte (tek porsiyonluk guveclerde)
- Kisir
- Kozlenmis patlican mezesi yogurtlu
- Peynirli börek
- Kirmizi lahana mezesi
ek olarakta tursu, domates salatalik, hazir mezelerden vs.
Tatli yapmadim, dondurma cesitleri aldim, meyveyle guzel bir sunum hazirlamayi dusunuyorum. Hazir kek kurabiye falan filan yeterli diye dusundum.
Yeterli mi sizce?
ps; tavuk gogsude almistim aksam, onunlada guzel bir sote (kirmizi, yesil, sari biberli ve mantarli) yapayim diyordum, vazgectim. Yapsam mi yinede.
Basim agriyor, dogru duzgun dusunemiyorum! Bi el ativerin bana:)
Aksam is arkadaslarim gelecek, 4 veya 5 bayan. Bayanlar Turk degil Avrupali.
Evime ilk kez gelecekler, Türk mutfagi uzerinden gideyim diyorum. Aksam yemekli degilde, daha cok 'gün' tarzi hazirlik yapiyorum. Menüm tamam mi yoksa ekleme yapayim mi, simdilik vaktim var cunku. Bi yorum yaparmisiniz bi zahmet;
- Izmir kofte (tek porsiyonluk guveclerde)
- Kisir
- Kozlenmis patlican mezesi yogurtlu
- Peynirli börek
- Kirmizi lahana mezesi
ek olarakta tursu, domates salatalik, hazir mezelerden vs.
Tatli yapmadim, dondurma cesitleri aldim, meyveyle guzel bir sunum hazirlamayi dusunuyorum. Hazir kek kurabiye falan filan yeterli diye dusundum.
Yeterli mi sizce?
ps; tavuk gogsude almistim aksam, onunlada guzel bir sote (kirmizi, yesil, sari biberli ve mantarli) yapayim diyordum, vazgectim. Yapsam mi yinede.