par_pali Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 26 0 11 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #1 :kedi:EVDE YEMEK DAVETİ VERİCEM ARKADAŞLAR. BANA MENÜ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUMa.s.
Mxixsra Paşa nın annesi Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2008 12.041 11 12 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #2 Canım et mi tavuk mu düşünüyorsun belirtseydin daha çok yardımcı olurduk. Benim en pratik menüm; *Mercimek veya ezogelin çorbası *Tavuk Şinitsel *Patates kızartması *Havuç Salatası *Patlıcan Salatası *Mevsim salata *Revani veya tavuk göğsü
Canım et mi tavuk mu düşünüyorsun belirtseydin daha çok yardımcı olurduk. Benim en pratik menüm; *Mercimek veya ezogelin çorbası *Tavuk Şinitsel *Patates kızartması *Havuç Salatası *Patlıcan Salatası *Mevsim salata *Revani veya tavuk göğsü
moonsoon Guru Kayıtlı Üye 12 Eylül 2009 314 7 13 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #3 mercimek çorba börek havuç salatası arnavut ciğer+küp patates kızartması kuru patlıcan dolması (kıymalı) mevsim salata hünkar beğendi bezelyeli pilav fix menüm:)
mercimek çorba börek havuç salatası arnavut ciğer+küp patates kızartması kuru patlıcan dolması (kıymalı) mevsim salata hünkar beğendi bezelyeli pilav fix menüm:)
par_pali Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2007 26 0 15 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #4 arkadaşlar kırmızı et yemekleri davetlerde daha iyi olur sanki. daha ağır olmazmı?
niltt N & G... 24.05.09 Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 6.833 86 42 15 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #5 soslu biftek yapabilirsin mesela ben arkadaşlarıma yapmıştım gayet beğenmişlerdi,pilav,salata ve meze çeşitleri,patlıcan,havuç,sarma vs...
soslu biftek yapabilirsin mesela ben arkadaşlarıma yapmıştım gayet beğenmişlerdi,pilav,salata ve meze çeşitleri,patlıcan,havuç,sarma vs...
oOopitipiti Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2009 4.569 4 15 Şubat 2010 Konu Sahibi par_pali #6 çorba, pilav, hasanpaşa köfte,1-2 çeşit salata, kazandibi ben tatlıyla ugrasmak istemezsem dışardan alıyorum, börek filan yapıyorum fazladan o da canım isterse sempatiksalakcinni Son düzenleme: 15 Şubat 2010
çorba, pilav, hasanpaşa köfte,1-2 çeşit salata, kazandibi ben tatlıyla ugrasmak istemezsem dışardan alıyorum, börek filan yapıyorum fazladan o da canım isterse sempatiksalakcinni