MENTOR MU, 6. NESİL NAGOR MU?

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
Arkadaşlar ben muayene sırasında nagoru inceleme şansı buldm ve yumuşaklığı çok hoşuma gitti, aynı gerçek meme gibiydi ama burada araştırdğımda mentorun daha iyi olduğu yorumlarını okudum. Bu ikisini kullanan varsa bilgilendirebilir mi acaba? Zaman içinde mentor da yumuşacık oluyor mu?; Sıkıntı yaşayan ya da memnun olanlar fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim :)

Merhaba nagoru bilmiyorum ama motiva ergonomix de çok yumuşaktı o da son çıkan teknolojiymiş. Onu duydunuz mu?

Merhaba nagoru bilmiyorum ama motiva ergonomix de çok yumuşaktı o da son çıkan teknolojiymiş. Onu duydunuz mu?

Merhaba, dr umun tercihlerinden biri de motiva idi ama motiva ve nagor ile ilgili pek bilgi edinemedm ben de maalesef

Her implanta dokunma şansı buldum. Dediğiniz gibi içlerinden en doğal olanı Nagor'du. Sanki tene dokunuyor hissi vardı. Motiva'da plastiğe dokunuyormuş gibi hissettim. Yapay bir histi. Diğerleri de Bu ikisinin arasındaydı. Ama dediğiniz gibi en doğal dokunuş hissini veren Nagor'du.

Evet aslında ben çok beğenmiştim Nagor'un yapısını, ama burada fda onaylı olmadığı gibi şeyler okudum, emin olamadm.

Ahahah çok tatlısınız Aynen söylediğiniz gibi, sanki Nagor kalbimi çaldı gibi ama yeni nesil olmasının teknolojiye bağlı avantajlarının yanında herhangi uzun kullanımlı bir çalışmaması olmaması ürkütüyor. Ama mesela Mentor şu an 10 yıl garanti veriyormuş, Nagor ömür boyu.

Canım ben de senin gibi araştırıyorum şu anda. Yabancı kaynaklara falan da bakıyorum bol bol. Türkiye'de Mentor çok iyi isim yapmış ve yürümüş gitmiş. Ama gördüğüm kadarıyla doktorların çoğu %80 dolu olanını takıyor ve bundan bahsetmiyorlar. Kimsenin de bu konu hakkında bilgisi yok. Nagor ise %100 dolu olduğunu söylüyor. Örnek silikonlara bakınca da anlaşılıyor zaten. Birisi basık duruyor birisinde hiç boşluk yok.

Nagor'un sitesinde 10 yıllık araştırma çalışmalarını buldum mesela. BIA-ALCL GC Aesthetics Communication update | GC Aesthetics

Belki sana da bir fikir verebilir. Taktıran var mı? Onların yorumlarını duysak keşke.

Wouwww bu süper olmuş, hemen inceliyorum canım çok teşekkür ederim :)

Evet bir de bu markaları kullananlardan duyabilirsek çok iyi olur..

Merhaba motivada hangisine baktınız? Yeni nesil çipli implanta da baktınız mı? Ben de eski motivalara baktığımda sert geldi ama yenisi çok daha yumuşaktı ve ayaktayken damla yatarken yuvarlak şeklini alıyodu

Merhaba motivada hangisine baktınız? Yeni nesil çipli implanta da baktınız mı? Ben de eski motivalara baktığımda sert geldi ama yenisi çok daha yumuşaktı ve ayaktayken damla yatarken yuvarlak şeklini alıyodu
Evet canım son çıkandı. Ama ben sertlik yumuşaklık yorumu yapmadım. Dokunduğunda verdiği hisse değindim. Yine söyleyeyim, dokunulduğunda en tene dokunuyormuş gibi hissiyatı olan Nagordu. Zaten araştırdığım kadarıyla yumuşaklık ve sertlik başka bir durum. Yumuşak ya da sert olması kadar içindeki jelin kıvamı da çok önemliymiş. Yumuşak oldukça akışkanlığı artıyormuş bu da bir yırtılma durumunda akmasına ve bütünlüğün bozulmasına sebep oluyormuş. Yani çok yumuşak ve akışkan olması istenmeyen bir şeymiş. Nagor'un 6. nesil demesinin sebebi de buymuş. Hem yumuşakmış hem de akışkan değilmiş. Yani bir yırtılma olursa içindeki jel dışarı akmıyormuş. Neden 6. nesil dediklerini araştırdığımda bunları öğrendim.

Melitan ameliyat oldun mu? Hangi marka tercih ettin? Nasılsın? Bende 20 gün sonra olacağım aynı soru bende de var NAGOR mu MENTOR mu?

Melitan ameliyat oldun mu? Hangi marka tercih ettin? Nasılsın? Bende 20 gün sonra olacağım aynı soru bende de var NAGOR mu MENTOR mu?
Canım henüz ameliyat olmadım. Ama araştırmalarıma istinaden öğrendiklerimi seninle paylaşayım. Öncellikle iki marka da iyi markalar. Birisi Avrupa'da birisi Amerika'da pazar lideri. Nagor, kapsül ve yırtılmaya karşı ömür boyu garanti veriyor. Ancak Mentor ile ilgili Türkiye'de şöyle bir sıkıntı var. Doktorlar %80 dolu olan modelini kullanıyor. Bunu da hastaya söylemiyorlar. Mentor taktık mı taktık oluyor. Ama %80 dolusunu takıyor. %100 dolusu ile %80 dolusu arasında fiyat farkı çok.
Nagor %100 dolu olan ve 6. nesil olduğunu söyledikleri ürünü veriyor. instagram sayfalarında da hep bunu ön plana çıkarıyorlar ve fiyatları Mentor'a göre daha makul. Login • Instagram 'den sorunca geri dönüş de yapıyorlar.

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Doktorumda mentorun %80 dolu olanını kullandığını söyledi Türkiyede genelde hep böyledir dedi. Ben nagorun dokusunu çok çok beğendim taşımak istediğim silikon o sanki içime sindi. 13 kasımda ameliyatım var sanirim nagor dan vazgeçmeyeceğim... Farklı fikirler çok önemli benim için tekrar teşekkürler. Sen hangi marka düşünüyorsun

Rica ederim canım. Ben henüz yaptırsam mı tam karar veremedim. Bu konuda kendimle biraz psikolojik savaş halindeyim. Ama araştırıyorum da. Yaptıran arkadaşlarım var onları da takip ediyorum. Mesela şöyle ilginç bir anekdot aktarayım. Bunu bir doktor arkadaşıma söylemiş. Markaya karar vermeden önce verdikleri garanti kartına bakın demiş. Ömür boyu garanti veren markanın garanti kartı plastik, diğerininki kartondan. Bu bile seçiminizi etkileyebilir demiş. Sonra kim plastik kim karton onu araştırdım. Nagor'unki plastikmiş. Haliyle daha sempatik gelmeye başladı. Ondan biraz daha üstünde durarak bu detayları öğrendim.

Ameliyatdan cekincelerin oluşabilecek kapsül ve ondan dolayı olabilecek sıkıntılar mi? Ben ameliyat tarihi aldım ama hala o gitgelleri bende yaşıyorum bir yandan da henüz 28 yaşındayım göğüssüz bi ömür geçirmek istemiyorum sanırım bu daha ağır bastı. Çevremde yaptırmış olan kimse de yok. Senin çevrendekiler sonuçlardan memnun mu

Mentor’unda %100 dolu slikonlu ürünü var . Bu anlamda özellikle ince derili,dokusu az kadınlar için bu slikon öneriliyor. Ama dediğiniz gibi gittiğim doktor görüşmelerinde sadece 1 doktor bana bu bilgiyi verdi ve senin için bu kullanılmalı dedi. Genelde %70/80 dolu olanı kullanılıyormuş. Ve bildiğim kadarı ile de yüzde yüz dolu olan yeni teknolojili implantı mentorun.bahsettiğim özellikteki memeler için üretilmiş.

Benim çevremdekiler memnun canım. Bir sıkıntı yaşayan henüz olmadı. Ama daha uzun zaman da olmadı. Benimki genel bir endişe sadece. Bıçak altına yatma fikrinden ben biraz korkuyorum. Diğer taraftan silikonun yan etkileri de tam bir piyango gibi. Bazısını çok etkiliyor bazıları ise gayet mutlu hayatından. Ben acele etmiyorum. Ama forumu ve bu konuda tecrübeli olanları takibe devam

Nagora karar verdim. Mentoru biraz sert yapıda buldum bu doluluk oranında beni etkiledi... İçime nagor sindi. İnşallah sonunda güzel olur

Merhaba herkese. Ben yaklaşık 3 yıl önce mentor marka silikon ile meme büyütme ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra bana silikonun marka modelinin yazıldığı küçük bir kart verildi. O zaman fark etmemiştim ama şimdi bakınca kartın sol alt köşesinde mayıs 2011 yazdığını gördüm. Acaba bu silikonun üretim tarihi midir? Eğer öyle ise bana eski model bir silikon mu takıldı diye endişe ettim. Size verilen kartlardaki tarihler neler? Cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…