Arkadaşlar 7 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. 42 yaşındayım. 20 yaşımdan beri hayalimdi. Dokum dümdüz değildi ama azdı küçüktü memrlerim ama asla sarkma yoktu. 3 çocuğum var. En korktuğum şey ameliyat acısıydı. Ama şu an hiç aklıma gelmeyen bir şey oldu. Acısı macısı her şeyi geçtim. Bütün acılara dayanırım ama Çok ama çok büyük oldu köprücük kemiğimin altından başlıyor silikon. 425 cc mentor hp. Doktor 370-380 cc demişti. Ama ben forumda 400-450 den aşağı yaptırmayın diyenleri dinledim. Allahım nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. Kabus gibi gece 3 te uyanıyorum ağla ağla forumlara bakıyorum kendime bir umut ışığı bulmak için. Boyum 1.69 kilomsa 67 kg
Hem çok büyük hem silikonlar çok yukarda
Ödem diyeceksiniz biliyorum ama ne kadarı ödem olabilir ki? Büyük oldu diye gelme demişti ameliyattan önce ama ameliyattan sonra da çok güzel oldu harika oldu vs demişti. Yarın ilk kontrolüm var uyku uyuyamıyorum hiçbir şey düşünemiyorum tek düşündüğün bu koca sert taş memeleri ne yapacağım?
Hem çok büyük hem silikonlar çok yukarda
Ödem diyeceksiniz biliyorum ama ne kadarı ödem olabilir ki? Büyük oldu diye gelme demişti ameliyattan önce ama ameliyattan sonra da çok güzel oldu harika oldu vs demişti. Yarın ilk kontrolüm var uyku uyuyamıyorum hiçbir şey düşünemiyorum tek düşündüğün bu koca sert taş memeleri ne yapacağım?