• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz menopoza girdigimi soylüyorlar. 25 yasındayım.

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
Değerlerini profsaracoglu.com a yaz onlar sana kür önerir. Stres yapmadan 3-4 ay bu kürleri kullan. Fsh bu değerdeyken tüp bebek yapamazlar yapsalar bile tutmaz yazık olur sana. Tavsiyem yaz hormon tahlillerini gönder
Fsh yuksekken zaten doktorlar yapmıyor kimyasal gebelik oluyir adet düzensizlik varmi çünkü yapiyir

ben de aşılama için almıştım iki demişlerdi. konu sahibi daha bir yıllık evliymiş ya sanırım ona çıkmayabilir.
Değeri çok yüksek. Bende aşılamasız tüpe geçildi mesela benim fsh 10 civarı. Önce devletle görüşmeli bence.

Değeri çok yüksek. Bende aşılamasız tüpe geçildi mesela benim fsh 10 civarı. Önce devletle görüşmeli bence.
evet yine de bir gitsin kuzum.
sen zaten hep dualarımdasın. ben doğururken sen de güzel haberler alırsın belki 🥰
iki yık ben de uğraştım çok zor gerçekten.

Merhaba arkadaşlar bir kaç zamandır yazamadım amh değerim 0.06 çıktı doktor da dedi hemen tup bebeğe git dedi , bende dün itibariyle işe girdim bir senedir evde issizdim kendimi geliştirmek için ise gitmem şart 3 4 ay sonra tüp bebeğe başlasam bu değer 3 4 ay sonra azalır mı

Bir de bir sorum daha olacak 25 yaşında menopoz dedi 3 doktor da şimdi ben ne yapacagim kafam çok Bulanık dışarıya karşı hep iyi gözükmeye çalışıyorum ama içim kan ağlıyor. Hem menopoza girdim hem anne olamayacagim hem kalp ve damarlar hastalıkları felç vb bir sürü riskim var hormon tedavisi alırsam meme kanseri riskim var ben ne yapacağım şimdi bu durumda olan kimse var mı ? İsyan etmek istemiyorum Allah böyle bir şey nasip ettiyse bana bunda da vardır bir hayır diyorum ama bir tarafım çok buruk kalıyor.

Merhaba arkadaşlar bir kaç zamandır yazamadım amh değerim 0.06 çıktı doktor da dedi hemen tup bebeğe git dedi , bende dün itibariyle işe girdim bir senedir evde issizdim kendimi geliştirmek için ise gitmem şart 3 4 ay sonra tüp bebeğe başlasam bu değer 3 4 ay sonra azalır mı
Tüp bebek tedavisi de pat diye olan bir şey değil. Zor çok aşamaları var. Ben başlayacaktım bu ay başlayamadım mesela regl tam gelmedi. Ayrıca ilaçlara başlansa bile 2 kez yumurta toplanabiliyo rahim dinlendirme gerekebiliyo ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. 3 4 ay beklediğin için nüyük ihtimalle pişman olursun.

Bir de bir sorum daha olacak 25 yaşında menopoz dedi 3 doktor da şimdi ben ne yapacagim kafam çok Bulanık dışarıya karşı hep iyi gözükmeye çalışıyorum ama içim kan ağlıyor. Hem menopoza girdim hem anne olamayacagim hem kalp ve damarlar hastalıkları felç vb bir sürü riskim var hormon tedavisi alırsam meme kanseri riskim var ben ne yapacağım şimdi bu durumda olan kimse var mı ? İsyan etmek istemiyorum Allah böyle bir şey nasip ettiyse bana bunda da vardır bir hayır diyorum ama bir tarafım çok buruk kalıyor.
Burda hiç problemi olmayan insanlar bile evlat sahibi olamıyorlar. Allah nasip ettiyse olur etmediyse olmaz. Bence başla. Risklerinden doktoruna bahset. Nasıl yönlendirirse öyle devam et. Sonrası geç olur ve pişman olursun belki. Ama ultrasonda yumurta görünüyorsa hep ümit vardır.

Öncelikle geçmiş olsun.. tavsiyem yaşınız genç,panik yapmayın alternatif tıp düşünürmüsünüz size çok faydası olacaktır...beslenme düzeniniz nasıl ,kesinlikle hormonlu hazır herşeyi yasaklayın kendinize,doğal beslenen hep ben inanıyorum 3ay dikkatli davranın vücudunuz değişim yaşayabilir...amh ,fsh stres bile etkiliyor düşünün aydan aya değişiklik gösterebilir...internetten bakın araştırın bu mücadeleyi veren 40+ bayanlar bile var.. hemen karamsar olmayın..

Back