• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

menopoz ve hamilelik

Niabelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
58
2
96
Çanakkale
merhabalar arkadaşlar. bir akrabamız var onunla ilgili bir soru soracağım. yıllardır çocuk istiyorlar ama olmamış, 4 defa düşük yapmış, bir türlü çocukları olmamış. ben de en sonunda çanakkale'deki araştırma hastanesine götürdüm. 45 yaşında kadın. tahlillerini yaptılar, biz sorun ne diye beklerken, tahlillerde düşükle ilgili bir sorun çıkmadı ama menopoza girmiş:( en fazla bir-iki ay daha adet olursun dedi doktor. bir an önce tüp bebeğe başvurun "büyük şehirlere" ne kadar yumurtanız kaldıysa denesinler dedi ama insanların büyük şehre gidecek de maddi olarak durumu yok. genetiğe de gönderdi, düşüklerin genetik bir sebebi olabilir diye, kocasından da ondan da kan aldılar... ama dediğim gibi menopoza girmeye başlamış... ve tüp bebek için de şehirdışı imkanları yok... onları umutlandırdım tekrardan diye kendime de kızdım. size bir akıl danışmak istedim ne yapabiliriz acaba?

Back