MENOGON ve GONAL-f arasında fark varmı???

kızlar bu ilaçlar gonalf- puregon- menagon - merional hep aynı türev ilaçlar gnrh antagonistleridir tek farkları fiyatlarıdır gonal f hazır kalemli kullanımı kolay o yüzden pahalıdır toz olanlar kendin hazırlayacağın için biraz daha ucuzdur iğnesi kalın olanlar ise en ucuz olanlarıdır merak etmeyin yani

kızlar bende üç aşılamada ve ilk tüp bebek denememde gonol-f oldum ikinci tüp bebek denememde marional iğne verdi halen devam ediyorum.doktorumda aynı

Selam kızlar. Doktorum bana adetinin 3. günü gel, gonal f e başlayacağız demişti ama ben ancak 4. gününe randevu alabildim. Bu gün meselesi çok farkeder mi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Allah herkesin gönlündeki muradı versin.

Selam kızlar. Doktorum bana adetinin 3. günü gel, gonal f e başlayacağız demişti ama ben ancak 4. gününe randevu alabildim. Bu gün meselesi çok farkeder mi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Allah herkesin gönlündeki muradı versin.

farkeder tüp mutlaka 2. veya 3. gün başlanıyor. 4. gün gelişecek 1 folikül büyümeye başlayacağı için tedaviye başlanamıyor. hiç başlayanı duymadım. mutlaka 2. veya 3. güne almaya çalış

Teşekkür ederim Deniz Bulut arkadaşım. Yarın arayıp ısrarla randevu isteyeceğim. Çok sağol. ıyi ki cevap verdin canım. Allah senden razı olsun...

Ben iki kere tedavi oldum, iki tedavide de menogon kullandım. Benim tek yumurtalığım yok, ikincisi de az çalışıyor. ıkisinde de hamile kaldım. ılk bebeğimi 3 aylıkken kaybettim. Ama şimdi üçüzlere hamileyim.

Back
X