Menenjit aşısı 37.8 derece ateş ?

Linaduru39

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2024
218
-7
28
Doktor parol surup verdi suan vermeli miyim ?
Bir de evde kombi yanıyor şurup mutfaktaydı kapisi kapalı duruyor bazen mutfağın şurup bozulmamıştır değil mi ?

Ateşi sabit mi? Ölçümlerde ciddi fark var mı?
Aşı kaynaklı olduğunu düşünerek söylüyorum, odayı havalandırıp, kombiyi kısıp veya kapatabilirsiniz.

Ateşi sabit mi? Ölçümlerde ciddi fark var mı?
Aşı kaynaklı olduğunu düşünerek söylüyorum, odayı havalandırıp, kombiyi kısıp veya kapatabilirsiniz.
38.1 çıktı şimdi de ne yapsam bilemedim şurubu vermeli miyim suan salondayız ama şurup oradaydı bi kaç gün açılmadı ama mutfak küçük olduğundan şurup bozulur mu diye düşündüm çünkü oranın kapısı kapalı duruyor

38.1 çıktı şimdi de ne yapsam bilemedim şurubu vermeli miyim suan salondayız ama şurup oradaydı bi kaç gün açılmadı ama mutfak küçük olduğundan şurup bozulur mu diye düşündüm çünkü oranın kapısı kapalı duruyor
Şurup verin bişey olmaz ağzı kapalı suruba. kaç aylık bilmiyorum fakat doktor tavsiye ettigi şekilde verin. Birde soyun üstünü ıslak bezle yuzunu koltuk altını diz arkasını ıslatın . Geçmiş olsun.

38.1 atesi nereden olctunuz? Koltuk alti ise ates sayiliyor kulak ici icin 38.5 ates sayiliyor. Cok panik yapmayin bence bir de fitil yok mu? Ben fitilleri her zaman daha kullanisli bulmusumdur. Daha cabuk etki ediyor suruptan.
Konunuza donecek olursak ben suruplari hep tezgah uzerinde birakiyor, cunku gece ne olacakgini bilemedigimden elimin altinda olsun istiyorum ve biz bir sorun yasamadik hic.

X