Menengiç kahvesi içmeyen mutlaka denesin!!!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
selam arkadaşlar ilk olarak hangi topiğe yazacağımı bilemedim ama burdan başlayım dedim belki ilginizi çeker...evet ismini duydunuzmu bilmem ama ben çoktandır duyduğum için rahatsızlığımdan dolayı kahve ve türevlerini çok sevmeme rağmen içemeyişimden dolayı:50: kahveye alternatif aradığım birzamanda tanıştım kendisiyle..iyi kide tanışmışım çok hoşuma gitti içimi gayet keyifli kafeinde içermiyor ayrıca faydalarıda varmış öğrendiğime göre..size de bilgilendirmek ve tavsiye etmek amaçlı yazdım yalnız heryerede bulamayabilrisniz özellikle güneydoğuya has bir içecekmiş ben ank metro alışveriş merkezinde gördüm aldım belki başka yerlerde de vardır..mutlaka deneyin süper bir tat kahveye benziyor ama kahve değil daha yumuşak bir içim ister türk kahvesi ister neskafe gibi sütle hazırlayabilirsiniz ben çok beğendim.benim gibi alternatif arayanlarla.paylaşmak istedim sevgiyle kalın...

İçmişliğim var ama pek sevemedim
Yapan hiç güzel yapamamıştı çünkü :1:
Dışarıda içseydim beğenebilirdim heralde

Bizde de var ama daha yapmadık. Tane karabibere benziyor, öğütülmesi lazım. Peki nasıl pişiriyorsunuz, Türk kahvesi gibi mi?

Bizde de var ama daha yapmadık. Tane karabibere benziyor, öğütülmesi lazım. Peki nasıl pişiriyorsunuz, Türk kahvesi gibi mi?

o şekilde bilemicem ben hazır kavanozda öğütülmüş olarak aldım.böle kavanozda sıvı bişiy görünce şaşırmayın:1:ben şaşırmıştımda:1:her fincan için bir tatlı kaşığı koyup türk kahvesi gibi pişiriliyor.isterseniz pişirmeden de üzerine sıcak su koyarak da tüketileceği yazıyor üzerinde:)geriye sadece türk kahvesi gibi pişirmek kalıyor.ben sütte ekliyorum zaten eklemek gerekiyomuş yumuşak seviyorum süper oluyor.isterseniz süt koymayın sadece su koyun yada süt tozu alternatif çok yani.. hazır almazsanız netten araştırabilrisniz nasıl öğüteceğiniz konusunu...ama uğraşmayın hazır alın derim;)

Denizim menengiç kahvesi diye okuyunca nasil canim çekti valla :)

Teyzemin esi dogulu ve onlar getirirleri kendileri yapiyorlarmis Elazigda. Bir de bunlarinkinde ceviz falan da vardi, sadece sütle yapiyordum ben yeterince de seker koyuyordum çook güzel bi tat. Bu sene Türkiye ye gelemedigim için 1 sene daha bekleyecegim ama o tat için deger kesinlikle diger arkadaslara da tavsiye ederim.

Back