Kizlar ben ilk 6 ay özele gidiyordum ve aslinda cok memnundum ama 3-5 milyar arasi dogum icin dedi doktor o yüzden menem devlet hastanesine gidiyorum artik. Suan 33+4 haftalik hamileyim ve menemen devlet hastanesinde dogum nasil gerceklestiriliyor hemsireler doktorlar ilgileniyor mu? Ben almanyada dogdum büyüdüm ve daha gecen sene haziranda evlendikten sonra türkiyede yasamaya basladim o yüzden burda hersey nasil oluyo bitiyor bilmiyorum ilk dogumum oldugu icinde biraz heyecanliyim ve korkuyorum sorabilecegim kimim kimsem de yok kendi ailem hepsi almanyada esimin ailesindede nedense sorabilecegim herkes sezeryenle dogum yapmis ve ben insallah normal dogum ile doguracagim kizimi.
Bide orda genel olarak epizyotomi yapiyorlar mi? Ben aslinda istemiyorum ama istemedigimi söylersem buna saygi duyarlar mi?
Doguma annem gelecek almanyadan yanimda olsun isterim dogumda izin verirler mi aceba?
Bide son haftalarda makineye baglayip hem cocugun kalp atisini dinliyorlarmis bide sancilari ölcüyorlarmis. kacinci haftadan sonra yapiyorlar bunu?
Lütfen bana bi yardimci olun eger menem devlet hastanesinde dogum yapan varsa bana bi yardimci olsa.
Simdiden cok tesekkür ederim hepinize!