Menderes, özal, erdoğan ve 17 aralık

Arkadaşım "yanlış yazmışım, böylece yanlış anlaşılma olmuş" diyeceğine, mesajın üzerine yorum yapanlara çatma derdindesin.
Nerden bilelim senin özal demek istediğini? Ben şahsen anlamadım özel demek istediğini. Öcalanı okudum ve bunun üzerine yorum yaptım.

Sanki müneccim miyim ? Sizi tanımam etmem. Ne yazılıyorsa okuyorum. Yani çok ilginç. Yok özal diyecektim demeniz yeterli. Kaldı ki Özal demek istediniz diye düşünüyorum demişim. Yani tek Simon değilmiş. Siz de görmek istediğinizi görmüşsünüz.
Akpli olan olduğu gibi öcalanı seven insanlar da gördüm.
O yüzden oraya yazdığınız ismi olduğu gibi anlamak normal.

arkadaslar yazdiginiz yorumlari o halde tekrardan gözden gecirin evet sadece ve sadece simon yazmis yorumunda umarim özal yazmak istemis diye???
evet sizler bilemezsiniz ne yazmak istedigini ama konuyu acan benim konu basligida belli zaten o adini anmak istemedigim adamla hic alakasi yok! sizde o halde ayni simon gibi hareket ede bilirdiniz
saskinliginizin yanina birde "hayirdir pek severdiniz kendisini" gibi sacma ifadeler katmazdiniz!!!
yazmis oldugunuz yorumlara tekrardan bakin...

arkadaslar yazdiginiz yorumlari o halde tekrardan gözden gecirin evet sadece ve sadece simon yazmis yorumunda umarim özal yazmak istemis diye???
evet sizler bilemezsiniz ne yazmak istedigini ama konuyu acan benim konu basligida belli zaten o adini anmak istemedigim adamla hic alakasi yok! sizde o halde ayni simon gibi hareket ede bilirdiniz
saskinliginizin yanina birde "hayirdir pek severdiniz kendisini" gibi sacma ifadeler katmazdiniz!!!

Siz de benim yazdığım yorumu tekrar okuyun sadece simon mu o şekilde yaklaşmış görün. Yaklaşım önemli drğil. Ben bu sitede her şeyi herkesten beklerim. O yüzden bir an acaba dedim.

Öcalan ismini okuyunca haliyle şaşırdım ve o ibareyi kullandım. Şahsen cidden özal demek istediğini anlamadım..Anlasam zaten yorum yapmam o şekilde.

Siz de benim yazdığım yorumu tekrar okuyun sadece simon mu o şekilde yaklaşmış görün. Yaklaşım önemli drğil. Ben bu sitede her şeyi herkesten beklerim. O yüzden bir an acaba dedim.

Öcalan ismini okuyunca haliyle şaşırdım ve o ibareyi kullandım. Şahsen cidden özal demek istediğini anlamadım..Anlasam zaten yorum yapmam o şekilde.

sorcha canim sende yorumunda ilk önce saydirdin son olarak da onu eklemisin, son söyleyecegini basta söyleseydin :)
tamm arkadaslar uzatmaya gerek yok yanlis anlasilma var benim dikkatsizligimden kaynaklandi siz o sekil anladiniz bende o yorumlari görünce, pek de severdiniz diye kendi sahsima alindim...
neyse olur böyle seyler hakkinizi helal edin :KK66:

X