Gebeliğe Hazırlık Menagon Iğne kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Senella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2017
1.927
3.844
133
Bugün doktora gittim. Adet gecikmesinden sonra aşırı kanamam oldu onun için gittim ama doktorum izindeymiş. Başka doktora muayene oldum. FSH tahlili istedi uygunsa iğne tedavisine başlayabiliriz dedi istersen. Tup bebekte kullanılan ilacın daha düşük dozuymus. Kullanan var mi? Nasıl sonuçlar aldınız?

Benım yumurtlarımı büyüttü ama malesf gebelık olusmadı umarım sende işe yarar

Benım yumurtlarımı büyüttü ama malesf gebelık olusmadı umarım sende işe yarar

Peki takip edip çatlama iğnesi mi yaptı, kendi haline ilişki mi önerdi doktor. Birde sende daha önce gebelik oluşmuş muydu canım?

Doktorların deneme tahtası mi olduk acaba? Sırayla deniyorlar.

Ben evlendığim ilk ay hamıle kaldm düşük oldu 2seneye yakın bırdahada kalamadm evet takıp yaptırdı bı kaç ay olmynca bıraktım yoruldum cok cunkuu

Ben evlendığim ilk ay hamıle kaldm düşük oldu 2seneye yakın bırdahada kalamadm evet takıp yaptırdı bı kaç ay olmynca bıraktım yoruldum cok cunkuu

Anladım canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırız. Yorucu ve yıpratıcı bir süreç. Kayıplarda insanı etkiliyor. Bu sefer sağlıklı bebekler gelir inşallah

İlk defa mi tedavi gorceksin canim klomen ve catlatma ignesiyle basliyolar genelde

İlk defa mi tedavi gorceksin canim klomen ve catlatma ignesiyle basliyolar genelde

Klomen kullandım iki kere ama ara vererek oldu. Ikisi de peşpeşe kullanmadim canım. Bu başka doktor klomeni ben faydalı bulmuyorum dedi direkt bu iğneye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…