- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Geçen perşembe erkek memurun biri çayı yanlslikla bozdum diye geri zekalı elimden kaza çıkacak dedi.daha önce birini yaralamis.sikintili biri.mudure söyledim zaten beni sevmiyor hak etmişsindir dedi.mudur bu arada sürgün edildi ama bir süre daha bizimle.bana gıcık olduğu içi personelden dilekçe toplamış.dilekcelerin hepsi aynı sürekli ciklet çiğneyen yüksek sesle müzik dinleyen telefonda konuşurken küfür eden vatandaşa garip davranan ve müdürlüğün prestijini düşüren biri olduğum ve benimle calismak istemediklerini yazmışlar.mudurluk sorunlu zaten.4 yılda iki mudur sürgün edildi adam sorunlu.bana denilen şu gel masaya oturalım sorun sende dilekçeleri geri çeksinler denildi.ozur dinlenmesini istedim mudur kabul etmedi.oyle olunca dilekçeleri bölgeye gonderin dedim müfettiş talep ediyorum.bir seferlik bir olay değil sürekli ugrasiliyor.mudur seni gonderecem vs diyordu kendi gitti
Sormak istediğim ben kimseye bisi yapmadim.sadece canıma tak etti telefonda konuşurken gibi telefonda küfür ettim.dwlirttiler.yuzlerine bisi diyen olmadı toplu sikayet suç mu dilekçelerin hepsi aynıymış.mudur yazdırdı sanirim.agir bir mobing gördüm.gonderemediler.mudur gidince de böyle yaptılar.sendikama sikayet etmiştim mudur7.gene sendikami aradım bundan bisi çıkar mı ayda 1 sakiz ciğnerim.dilekce hakaretlerle dolu.bolge görsün istedim açıkçası benin kişiliğiyle ilgili yazılmış.hickimseye bisi yapmadim
Sormak istediğim ben kimseye bisi yapmadim.sadece canıma tak etti telefonda konuşurken gibi telefonda küfür ettim.dwlirttiler.yuzlerine bisi diyen olmadı toplu sikayet suç mu dilekçelerin hepsi aynıymış.mudur yazdırdı sanirim.agir bir mobing gördüm.gonderemediler.mudur gidince de böyle yaptılar.sendikama sikayet etmiştim mudur7.gene sendikami aradım bundan bisi çıkar mı ayda 1 sakiz ciğnerim.dilekce hakaretlerle dolu.bolge görsün istedim açıkçası benin kişiliğiyle ilgili yazılmış.hickimseye bisi yapmadim